nobelnieuws

Kom je ook? Aanstaande zaterdag 30 september binnenkijkroute in Nobelhorst

27 september 2023
Staat aanstaande zaterdag al in je agenda? Vanuit de informatieschuur organiseren we op 30 september weer een gezellige binnenkijkroute door Nobelhorst!

VIP-traject De Eilanden vol!

27 september 2023
Aanstaande donderdag 28 september start het VIP-traject rondom 14 complete huizen in het nieuwste buurtje De Eilanden. Er is met enthousiasme gereageerd, want alle plekjes zijn helemaal vol! Dit betekent dat aanmelden helaas niet meer mogelijk is.

Bosrand zaterdag 30 september in verkoop!

26 september 2023
Deze week gaan 8 rijhuizen (type Bosrand) aan de Nobellaan in verkoop! Deze energieneutrale huizen hebben een ruime woonoppervlakte van circa 127 m2 en een zonnige ligging op het zuidoosten.

Een groen Nobelhorst vraagt om groene tuinen

21 september 2023
Tuinontwerpster Sacha de Ruiter is hartstikke enthousiast over wonen én werken in Nobelhorst. Dankzij haar groene tips en een handig stappenplan, ontwerp iedere (nieuwe) Nobelhorst-bewoner in no-time een ideale, groene tuin. Dat dat belangrijk is voor de toekomst, lees je in haar persoonlijke verhaal.

Te koop, laatste huis type Oehoe, oplevering dit jaar nog!

18 september 2023
Ken je deze mooie tweekapper al? De bouw van huis Oehoe 26 is in volle gang! En de oplevering is nog dit jaar!

28 september | Start VIP-traject De Eilanden

5 september 2023
Het is bijna zo ver! Donderdag 28 september start het VIP-traject voor het nieuwste aanbod in het nieuwste buurtje De Eilanden. Het aanbod bestaat uit 14 complete huizen, waaronder 6 rijhuizen en 8 twee-onder-één-kaphuizen.

Kom jij het maiswandelpad van boer Herman ontdekken?

17 augustus 2023
De maisplanten zijn eindelijk hoog genoeg gegroeid voor een nieuw wandelpad dwars door het groen. Boer Herman heeft met zijn vrijwilligers hard gewerkt aan een spannend nieuw pad, direct tegenover pannenkoekenhuis Smullen&Spelen. Een mooiere tip voor de zomervakantie kunnen wij ons niet bedenken.

12 augustus- Binnenkijken bij huis type Oehoe in Aanbouw

8 augustus 2023
Op zaterdag 12 augustus kun je van 12:00 tot 13:00 binnenkijken bij deze prachtige tweekapper. Ontdek type Oehoe in buurtje Aan het Bos en stel al je vragen aan buurtmakelaar Madeleen! Kom je liever een andere dag?

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl