nobelnieuws

Woensdag 29 maart – Start verkoop evenement Groen Nobelhorst

23 maart 2023
Volgende week woensdag 29 maart start de verkoop van de eerste fase van Groen Nobelhorst. Wij openen die dag letterlijk de deuren voor alle geïnteresseerden tijdens het ‘start verkoop evenement’ in de informatieschuur aan de Nobellaan 13A, Nobelhorst.

Nieuw aanbod zelfbouwkavels

23 maart 2023
Verspreid over het jaar vinden er verschillende start verkopen plaats van zelfbouwkavels in Almere. Soms komen eerder gereserveerde kavels weer beschikbaar omdat klanten niet verder willen of kunnen met hun kavel. Deze teruggegeven’ kavels worden na een zorgvuldige procedure opnieuw aangeboden via de Kavelkaart.

Haal een gratis boompje bij de Boskar

16 maart 2023
Komende vrijdag staat de Boskar van Almeerderhout tussen 12:00 en 16:00 uur bij De Brink in Nobelhorst en kun je een gratis boompje afhalen. Zo groeit een stukje Almeerderhout ook in jouw tuin. Boswachter Amy vertelt je graag meer over de toekomst van het bos.

De Dorpsroute verbindt Nobelhorst

8 maart 2023

De Dorpsroute is inmiddels echt een begrip in Nobelhorst. Deze zogenaamde langzaamverkeersroute loopt dwars door het hele dorp en is onder andere aangelegd zodat kinderen veilig naar school kunnen lopen. In de toekomst wordt de route helemaal geel, dan is hij nog beter herkenbaar.

29 maart in verkoop: Fase 1 Groen Nobelhorst

1 maart 2023

Binnen Het Marktdorp, het nieuwste deelgebied van Nobelhorst, worden – verspreid over de drie buurten Het Dorpshart, De Eilanden en Aan het Bos – 60 duurzame huizen gebouwd, onder bijzondere, natuurinclusieve architectuur. Dit project heet Groen Nobelhorst. De eerste fase van Groen Nobelhorst van Heutink Groep gaat woensdag 29 maart in verkoop en bestaat uit 29 rijhuizen met een woonoppervlakte tot circa 150m2.

Reserveer een zelfbouwkavel zonder loting

1 maart 2023
Op maandag 13 maart kun je een van de 7 zelfbouwkavels in Nobelhorst in Het Marktdorp reserveren. Je bent tussen 09:00 uur en 16:00 uur van harte welkom in de Kavelwinkel in het Stadhuis.

Ik hou van Nobelhorst

16 februari 2023
In aanloop naar de Valentijns binnenkijkroute van a.s. zaterdag 18 februari hebben we Nobelhorsters gevraagd waarom zij van Nobelhorst in Almere houden. En wat hebben we veel toffe reacties ontvangen! Deze hele week kun je meegenieten van de hartverwarmende video’s. En wil jij ontdekken waarom je van Nobelhorst houdt? Kom dan a.s. zaterdag tussen 10:30 en 13:30 uur langs tijdens de Valentijns binnenkijkroute.

Omleiding Informatieschuur

16 februari 2023
Er wordt hard gewerkt in Nobelhorst en je kunt niet op de gebruikelijke manier voor de Informatieschuur komen. Op het kaartje hierboven vind je de omleidingsroute. Deze wordt ook door Google Maps als suggestie gegeven.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl