nobelnieuws

Een compleet huis in Aan het Bos betekent straks alleen nog maar verhuizen

10 mei 2022
Overweeg je een huis te kopen in het nieuwste buurtje Aan het Bos? Dan koop je een compleet huis inclusief keuken en comfortabele badkamer die je kunt uitbreiden naar eigen stijl en wens.

Zondag 15 mei (food)markt tijdens Nobel Run. Jij komt toch ook?

5 mei 2022
In de infoschuur zijn we zo druk met de verkoop van de eerste complete huizen in Aan het Bos dat we bijna vergeten dat de Nobel Run volgende week zondag 15 mei van start gaat.

Start verkoop Aan het Bos op 21 april

12 april 2022
Donderdag 21 april a.s. is het zover. De start verkoop van complete huizen in het nieuwste Marktdorp buurtje Aan het Bos. Het aanbod omvat zowel complete rij- en hoekhuizen en twee-onder-een-kap huizen die standaard zijn voorzien van luxe keuken, complete badkamer en toilet, vloerverwarming, een warmtepomp en enkele zonnepanelen.

Mascotte Nobie volop in training voor Nobel Run 2022

1 maart 2022
Het lijkt nog ver weg de Nobel Run op zondag 15 mei a.s. maar wil je net als bevermascotte Nobie goed voorbereid aan de start verschijnen dan is nu het moment om te gaan trainen.

Met wie ga jij op avontuur deze vakantie?

22 februari 2022
Kinderen uit Nobelhorst boffen deze voorjaarsvakantie want het naastgelegen Outdoorpark SEC Almere organiseert superleuke buitenactiviteiten voor iedereen die liever buiten speelt dan binnen zit.

Flora en fauna in de Nobelhorst-kijker

27 januari 2022
Dat vogels kijken hartstikke populair is wisten we al. Maar dat Nobelhorst veel bijzondere planten en dieren herbergt is misschien wel het best bewaarde geheim. We vragen het Victor Eggenhuizen, Nobelhorst bewoner én vogelaar in hart en nieren.

Wist je dat Sander Post team Nobelhorst gaat verlaten?

25 januari 2022
Maar niet voordat we Sander het hemd van het lijf vragen over zijn succesvolle jaren als projectleider bij de Gemeente Almere.

Een nieuw jaar, nieuwe kansen… let’s kick it!

13 januari 2022
De eerste twee weken van 2022 zitten erop! Voor velen dé reden om in januari met goede voornemens te beginnen. Maar hoe hou je dat vol? Mascha van Van Buiten Sport deelt met ons haar tips voor iedereen in Nobelhorst.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl