Laatste duurzame huizen Aan het Bos te koop

Op zoek naar een royale twee-onder-een kapper met lage energielasten? Deze laatste energieneutrale huizen in Groen Nobelhorst zijn nog beschikbaar. Deze huizen hebben een woonoppervlakte tot ca. 169 m2 en zijn gelegen in projectdeel het Marktdorp, in buurtje Aan het Bos.

Dankzij unieke kenmerken als een groen dak of zelfs een vlonder aan het water geniet je in types Bosvrienden en Bosvilla’s van het heerlijke buitenleven. Daarnaast blijft de energierekening laag dankzij slimme energiebeheersystemen. Prijzen variëren van € 705.000,- tot € 760.000,-. Ben je op zoek naar een nieuwbouwhuis en kun je snel beslissen? Dan zijn dit de huizen die jij zoekt! De bouw start binnenkort, hierdoor kun je van deze plek snel je thuis maken!

Type Bosvrienden (foto beneden)
Deze luxe, energieneutrale huizen hebben een ruimtelijke indeling met open keuken voorzien van een deur naar de voortuin. In de achtergevel van de woonkamer bevinden zich de dubbele terrasdeuren die toegang geven aan de zonnige achtertuin. De keuken is naar wens in te richten en de tuin, gelegen op het zuidwesten, heeft een aparte berging en eigen parkeervoorziening. Boven zijn drie slaapkamers waaronder een ruime master bedroom en een badkamer die uitgebreid kan worden met een ligbad. De zolder op de tweede verdieping is voorzien van een multifunctionele ruimte die naar eigen wens is in te delen.

Type Bosvilla (foto boven)
Deze prachtig ruime, energieneutrale twee-onder-een-kapper (Bosvilla; bouwnummer 1) is voorzien van een mooie erker. De woning is ontworpen met een royale leefkeuken, compleet met openslaande terrasdeuren naar de achtertuin. De keukenruimte kan naar eigen wens worden ingericht en biedt alle ruimte om te koken en gezellig te tafelen. De woning is voorzien van een uitbouw van 2,40 meter. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een prettige, lichte woonkamer met riante erker. De in de erker aanwezige terrasdeur zorgt voor een directe en praktische verbinding met de voortuin. Het erf beschikt over een aparte buitenberging en je kunt parkeren op eigen terrein. De bouw start binnenkort en oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal 2025.

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk hier het actuele aanbod in Groen Nobelhorst.

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl