huis kopen

Nu in verkoop!

In Aan het Bos woon je direct aan de bosrand en dit groene karakter zie je ook terug in de straten. Hier worden namelijk meer bomen geplant dan gebruikelijk is voor Nobelhorst. Kinderen spelen hier veilig buiten op de autoluwe straten. En vogels en vlinderen fladderen in het rond. 

De verkoop van project Groen Nobelhorst is in volle gang, bestaande uit onder meer ruime gezinshuizen, woonwerkhuizen en half vrijstaande huizen. Ook zijn er nog enkele complete huizen van ontwikkelaar Dura Vermeer beschikbaar. Via onderstaande kavelkaart zie je welke huizen er beschikbaar zijn.

Brochures

Download hieronder de brochures voor de huizen in Aan het Bos.

Energiecalculator

De huizen in Nobelhorst zijn super duurzaam.

Bereken hier jouw energievoordeel voor de complete huizen van Dura Vermeer.

Bereken hier jouw energievoordeel voor de huizen van Groen Nobelhorst.

Interesse?

Meer weten over de beschikbare huizen of zelfbouwkavels in Nobelhorst? Vraag het Jolly: (06) 52 78 62 04 / jolly@nobelhorst.nl. Of kom langs in de Informatieschuur. 

Kom langs in de Informatieschuur

De Informatieschuur is iedere zaterdag geopend van 10.30 – 13.30 uur en elke laatste zondag van de maand ook van 10.30 – 13.30 uur geopend voor bezoekers. Hier staat Jolly voor je klaar en kun je terecht met al jouw vragen over wonen in Nobelhorst. Ook is er al veel te zien in Nobelhorst. Je bent van harte welkom!

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl