nobelhorst

het dorp van Almere

Het is heerlijk wonen, ondernemen én spelen in Nobelhorst. Het knusse karakter met bos en water om de hoek, maken Nobelhorst bijzonder. Ieder buurtje heeft zijn eigen sfeer en kinderen spelen hier nog volop buiten. De huizen in de eerste dorpskernen van Nobelhorst, Het Brinkdorp en De Vallei, zijn alweer een aantal jaar bewoond. Het is tijd om verder te bouwen aan het volgende deel van Nobelhorst: Het Marktdorp.

Het Marktdorp wordt ontwikkeld met extra aandacht voor groen. Dit zie je niet alleen terug in de prachtige deels groene oevers, maar ook in de extra groene en autoluwe straten met vele bomen en parkeerbossen. De centrale ontmoetingsroute van Nobelhorst loopt natuurlijk ook door Het Marktdorp. Met daarbij de vele slingerende wandel- en fietspaden ontmoet je jouw buren gemakkelijk op straat en maak je veilig een ommetje naar de verschillende voorzieningen en ontmoetingsplekken. Hier kun je heerlijk thuiskomen!

Wat Nobelhorst, en daarmee ook weer Het Marktdorp, écht bijzonder maakt, is dat je hier ruimte krijgt voor eigen initiatief. Als je hier komt wonen, word je automatisch lid van een buurtschap. Hiermee krijg je de kans om je eigen buurt mee vorm te geven op de buurtkavel die bewoners samen in beheer krijgen.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl