nobelhorst

het dorp van Almere

In Nobelhorst is het heerlijk wonen, ondernemen en spelen. Hier geniet je van het dorpse karakter en de gezellige sfeer. Je maakt een praatje met de buren voor de deur en kinderen spelen na schooltijd heerlijk uren buiten. Het bos in jouw achtertuin zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen.

De huizen in de eerste dorpskernen van Nobelhorst, Het Brinkdorp en delen van De Vallei, zijn alweer een aantal jaar bewoond. Wel wordt er nog druk gebouwd in het zuidelijk deel van De Vallei, Het Klooster. Het is tijd om verder te bouwen aan het volgende deel van Nobelhorst: Het Marktdorp.

Het Marktdorp wordt ontwikkeld met extra aandacht voor groen. Dit zie je niet alleen terug in de prachtige deels groene oevers, maar ook in de extra groene en autoluwe straten met vele bomen en parkeerbossen. De centrale ontmoetingsroute van Nobelhorst loopt natuurlijk ook door Het Marktdorp. Met daarbij de vele slingerende wandel- en fietspaden in Het Marktdorp ontmoet je jouw buren gemakkelijk op straat en maak je veilig een ommetje naar de verschillende voorzieningen en ontmoetingsplekken. Hier kun je heerlijk thuiskomen!

Wat Nobelhorst, en daarmee ook weer Het Marktdorp, écht bijzonder maakt, is dat je hier ruimte krijgt voor eigen initiatief. Als je hier komt wonen, word je automatisch lid van een buurtschap. Hiermee krijg je de kans om je eigen buurt mee vorm te geven op de buurtkavel die bewoners samen in beheer krijgen.

Elk buurtje is anders
Nobelhorst bestaat uit Het Brinkdorp, De Vallei en straks ook Het Marktdorp. In Het Marktdorp komen de buurtjes Het Dorpshart, De Eilanden of Aan het bos. Elk met een eigen karakter en sfeer, maar altijd omringd door groen! Met een geweldig bos naast de deur en veel water in de buurt kun je je hier uren vermaken in de natuur.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl