Het Marktdorp

heerlijk wonen in het groen

Het Marktdorp vormt als het ware de nieuwste dorpskern van Nobelhorst. Hier krijgt de groene omgeving een duidelijke hoofdrol en bepaalt de natuur echt het landschap. Je woont hier heerlijk aan een groene straat met vele hagen en heesters, omringd door vogels en vlinders. Je buren ontmoet je tijdens een wandeling buiten, of op een van de centrale plekken in het dorp. En dankzij het autoluwe karakter spelen de kinderen hier veilig op straat. Parkeren doe je centraal op een van de groene parkeerplekken in de buurt. Ook zijn er extra veel groene oevers. Super voor de flora en fauna, maar zeker ook heel fijn voor het oog.

In Het Marktdorp vind je drie verschillende woongebieden: Het Dorpshart, De Eilanden en Aan het Bos. Hier is het overal even lekker wonen! Hieronder maak je kennis met de nieuwe buurtjes.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Aan het Bos

rustig en groen buurtje direct aan de bosrand

In het buurtje Aan het Bos woon je op steenworp afstand van het beverbos. Dwars door het buurtje loopt de bosbeek met prachtig riet langs de waterkant aan het water. De knotwilgen langs de bosbeek zorgen voor schaduw, maar kunnen ook gezamenlijk met de buren in het voorjaar geknot worden. Een aantal huizen met uitzicht over de bosbeek krijgt een veranda of pergola in de voortuin. In dit buurtje spelen kinderen veilig op een van de speelstroken, of op de buurtkavel. De eerste huizen in dit buurtje zijn inmiddels verkocht. Binnenkort starten we met de verkoop van de 20 huizen in fase 2.

Wat komt hier?
Er komen koophuizen, zelfbouwkavels en huurwoningen.

Download hier de brochure over deze groene woonbuurt waar het landschap altijd dichtbij is.

Het Dorpshart

gezellig buurtje rondom het centrale dorpsplein

In Het Dorpshart woon je rondom hét dorpsplein: dé ontmoetingsplek van dit buurtje. Het dorpsplein is een heerlijk plein dat wordt omringd door bomen. Op het plein zelf is er ruimte voor een buurttafel met zitjes én een kiosk waar je in de toekomst bijvoorbeeld koffie met iets lekkers kunt halen. Kinderen spelen hier op het gras, terwijl de ouders op het bankje onder de buurtboom even bijpraten. Hier zit je met mooi weer heerlijk samen met de buren voor de deur te kletsen. Verderop in het buurtje is een groene speelplek aan het water.

Wat komt hier?
Er komen koophuizen, zelfbouwkavels en huurwoningen.

De Eilanden

heerlijk buurtje omringd door water

In De Eilanden woon je op een van de twee eilanden, omringd door water. Centraal door dit buurtje loopt de groene oever en vind je de bomenweide met in de toekomst prachtige grote bomen. Hier spelen kinderen heerlijk in het gras en kun je op een zonnige dag picknicken in de schaduw. De huizen in De Eilanden hebben veelal een tuin aan het water en op een aantal plekken een fijne veranda voor de deur. Zo heb je altijd de verbinding met het water!

Wat komt hier?
Er komen koophuizen, zelfbouwkavels en huurwoningen.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl