Het Marktdorp

heerlijk wonen in het groen

Het Marktdorp vormt als het ware de nieuwste dorpskern van Nobelhorst. Hier krijgt de groene omgeving een duidelijke hoofdrol en bepaalt de natuur echt het landschap. Je woont hier heerlijk aan een groene straat met vele hagen en heesters, omringd door vogels en vlinders. Je buren ontmoet je tijdens een wandeling buiten, of op een van de centrale plekken in het dorp. En dankzij het autoluwe karakter spelen de kinderen hier veilig op straat. Parkeren doe je centraal op een van de groene parkeerplekken in de buurt. Ook zijn er extra veel groene oevers. Super voor de flora en fauna, maar zeker ook heel fijn voor het oog.

In Het Marktdorp vind je drie verschillende woongebieden: Het Dorpshart, De Eilanden en Aan het Bos. Hier is het overal even lekker wonen! Hieronder maak je kennis met de twee andere buurtjes.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Aan het Bos

rustig buurtje aan het bos

In het buurtje Aan het Bos woon je altijd met veel water en groen om je heen. De huizen liggen direct aan de bosrand. Dit groene karakter zie je ook terug in de autoluwe straten. Kinderen spelen hier veilig buiten en vogels en vlinderen fladderen in het rond. Kies je voor wonen in Aan het Bos, dan kies je voor leven met de natuur.

Er zijn nog enkele huizen beschikbaar! Via de kavelkaart zie je welke huizen er nog beschikbaar zijn. In de toekomst komt er nog een appartementengebouw. Zodra daar meer bekend over is, brengen we je op de hoogte.

Wat komt hier?
Er komen koophuizen, koopappartementen, zelfbouwkavels en huurhuizen.

Het Dorpshart

gezellig buurtje rondom het centrale dorpsplein

In Het Dorpshart woon je rondom hét dorpsplein: dé ontmoetingsplek van dit buurtje. Het dorpsplein is een heerlijk groen plein dat wordt omringd door bomen. Op het plein zelf is er ruimte voor een buurttafel met zitjes én een kiosk waar je in de toekomst bijvoorbeeld koffie met iets lekkers kunt halen. Kinderen spelen hier op het gras, terwijl de ouders op het bankje onder de buurtboom even bijpraten. Hier zit je met mooi weer heerlijk samen met de buren voor de deur te kletsen. Verderop in het buurtje is een groene speelplek aan het water.

Alle huizen zijn in verkoop. Je kunt je nog inschrijven als (reserve)kandidaat. Via de kavelkaart zie je welke huizen er nog beschikbaar zijn.

Wat komt hier?
Er komen koophuizen, zelfbouwkavels en huurhuizen.

De Eilanden

heerlijk buurtje omringd door water

In De Eilanden woon je op een van de twee eilanden, omringd door water. Centraal door dit buurtje loopt de groene oever en vind je de bomenweide met in de toekomst prachtige grote bomen. Hier spelen kinderen heerlijk in het gras en kun je op een zonnige dag picknicken in de schaduw. De huizen in De Eilanden hebben veelal een tuin aan het water en op een aantal plekken een fijne veranda voor de deur. Zo heb je altijd de verbinding met het water!

Alle huizen zijn nu verkocht of onder optie, maar het is wel mogelijk om je op te geven als reservekandidaat. Via de kavelkaart zie je welke huizen er nog beschikbaar zijn.

Wat komt hier?
Er komen koophuizen, zelfbouwkavels en huurhuizen.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl