zelfbouwkavels

ruimte voor jouw droomhuis

Is het altijd al een droom van je geweest om je eigen huis te bouwen dat helemaal bij jouw smaak en wensen past? Dat qua indeling volledig aansluit bij je levensfase en gezinssituatie? Die droom kan nu werkelijkheid worden met een kavel in Nobelhorst! Er zijn nog enkele zelfbouwkavels in Nobelhorst te koop.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

toekomstig

aanbod

Er zijn nog enkele zelfbouwkavels in Het Marktdorp van Nobelhorst te koop. Kijk direct of jouw droomkavel erbij zit kavelwinkel.almere.nl. Ook worden er regelmatig nieuwe zelfbouwkavels aangeboden op de website van de kavelwinkel.

kavelkaart

ruimte voor jouw droomhuis

Wil je weten waar kavels vrij zijn en waar jij jouw eigen huis kunt bouwen? Kijk dan (regelmatig) op de Kavelkaart. Op deze kaart vind je alle (toekomstig) beschikbare kavels.

de kavelwinkel

startpunt voor zelfbouwers

De Kavelwinkel is geopend voor vrije inloop op de dinsdag- en donderdagmiddag van 13:00-16:30 uur. Je kunt op deze middagen zonder afspraak binnenlopen en in gesprek met de zelfbouwadviseurs Sadé en Rafael. Ook organiseert de Kavelwinkel periodiek expertteamavonden waarbij je in gesprek gaat met financieel adviseurs, bouwbegeleiders, architecten en bouwbedrijven. Welke bedrijven en expertteams aanwezig zijn, is elke keer weer anders. Alle informatie vind je op kavelwinkel.almere.nl.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl