25 complete huizen in Het Dorpshart staan live!

Goed nieuws want de 25 complete huizen van Dura Vermeer in het Dorpshart fase 2 kun je nu al online bekijken. Klik op het huis van jouw voorkeur en bekijk de impressies, plattegronden en bandbreedte VON prijzen. We zijn benieuwd welke huizen jou het meest aanspreken! Je kunt je interesse tonen d.m.v. het geven van hartjes aan jouw favoriete huizen.
Woensdag 24 april start de officiële verkoop, noteer deze datum vast in je agenda!

Krijg voorrang bij de toewijzing
Van 3 t/m 22 april a.s. kun je een financiële screening aanvragen bij buurtadviseur Patrick. Tijdens dit gesprek (wat uiteraard gratis en vrijblijvend is) krijg je naast uitleg over hypotheken ook te horen of een hypotheek (als die nodig is) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. De gesprekken starten op 3 april en eindigen 22 april. Zorg dat je op tijd een gesprek aanvraagt. LET OP: het resultaat van de oriëntatiegesprekken weegt mee bij de toewijzing. Je hebt hiermee dus een voordeel bij de toewijzing. Als je graag in Nobelhorst wilt wonen, raden we je dus zeker aan een gesprek in te plannen. Je kunt contact opnemen met buurtadviseur Patrick via tel: 06-27287425 of patrick@nobelhorst.nl

Unieke ligging
De warme roodbruine steenkleur en stoere, herkenbare architectuur maken de complete huizen bijzonder. Hier vind je 6 twee-onder-een-kaphuizen, 3 drie-onder-een-kaphuizen en 16 rijhuizen. De huizen liggen op een unieke plek dichtbij het water of aan het marktplein of de dorpsroute.

Wonen in Het Dorpshart?
Bekijk hier hoe heerlijk wonen het is in buurtje Het Dorpshart.

Heb je vragen over de huizen van Het Dorpshart fase 2?
Neem dan contact op met buurtmakelaars Madeleen en Elske via tel: 06-51821038 of buurtmakelaar@nobelhorst.nl

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl