Wonen in Groen Nobelhorst: ‘Mijn droomhuis, midden in het groen aan het water’‌

Clare en haar man wonen samen met hun twee dochters en hond in Almere stad. Ontwikkelaar Heutink ging met haar in gesprek over hun recent gekochte huis in Nobelhorst. ‘Mijn neef moedigde ons aan een huis te kopen. Dankzij het succes van mijn bedrijf heb ik nu mijn eerste eigen huis. Het is niet zomaar een huis, maar mijn droomhuis!’.

Clare is zelfstandig ondernemer, ze heeft haar eigen bedrijf in natuurlijke cosmetica en skincare en heeft het huis op eigen naam gekocht. ‘Het was nog even heel spannend of het daarom zou lukken met de hypotheek. Maar het lukte. Mirjam van Diephuis van Sense makelaars heeft mij zo goed geholpen’.

Het huis dat Clare en haar man hebben gekocht ligt op Waterzicht 1 in Groen Nobelhorst en heeft een oppervlakte van 165 m2 met tuin. ‘Het wordt ook nog eens duurzaam gebouwd met onder andere zonnepanelen. Waarom ik zo blij ben met ons nieuwe huis? Het is midden in het groen en aan het water. Mijn kinderen hebben voor het eerst een eigen kamer en wij, en onze hond, hebben nu eindelijk onze eigen tuin!’ Wij wensen Clare en haar gezin veel woonplezier in Nobelhorst!

Heb je interesse in een huis in Groen Nobelhorst? Bekijk hier het beschikbare aanbod

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl