23 april | Start verkoop 60 appartementen De Loods

Dinsdag 23 april vanaf 17:00 uur start de verkoop van 60 appartementen in de Loods dat zich kenmerkt door een uitgesproken architectuur. Het aanbod omvat 60 compacte koopappartementen die qua plattegrond nagenoeg identiek zijn. Met een woonoppervlakte van 50 m2, een zonnig balkon op het zuiden en uniek uitzicht over de havenkom ervaar je vanzelf dat fijn wonen ook wat kleiner kan. Je woont al in een appartement van De Loods vanaf € 287.500,- V.O.N.

Ideaal voor starters of actieve senioren
De appartementen zijn verdeeld over vijf woonlagen met 12 appartementen per woonlaag. De ligging per verdieping bepaalt met welk uitzicht je wilt wonen of dat je voor een terras in het groen op de begane grond gaat. De compacte appartementen met één slaapkamer zijn ideaal voor starters of actieve senioren. In alle rust ontwaken, een boek lezen op het balkon of met koffie genieten van de groene omgeving; in De Loods kan het!

Interesse? Kom naar de start verkoop!
Kom dinsdag 23 april vanaf 17:00 uur naar Pannenkoekenrestaurant Smullen & Spelen in Nobelhorst- Almere voor deze start verkoop. Het verkoopteam staat voor je klaar om alle ins en outs over dit unieke project met je te delen.

Direct inschrijven?
Tot dinsdag 7 mei 12:00 uur kun je je inschrijven voor een van deze prachtige appartementen. Meer informatie en een uitgebreide woningzoeker zijn te vinden op www.dewerfalmere.nl.

 

   

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl