6 april | Binnenkijkroute Nobelhorst

Aanstaande zaterdag 6 april is er van 10:30 uur tot 13:30 uur weer een Binnenkijkroute in Nobelhorst in Almere. Hèt ideale moment om Nobelhorst te leren kennen, inspiratie op te doen en misschien wel verliefd te worden op jouw toekomstige droomhuis.
Tijdens de Binnenkijkroute zetten een aantal enthousiaste Nobelhorst-bewoners hun deuren open en kun je ook binnenkijken bij verschillende huizen in aanbouw in Nobelhorst in Almere. De huizen zijn qua plattegrond vergelijkbaar met huizen die nog in verkoop zijn, of in verkoop gaan. Ook zijn er verschillende (vrijstaande) huizen op zelfbouwkavels open om inspiratie op te doen. De Binnenkijkroute start in de Informatieschuur (Nobellaan 13A). Hier kun je vanaf 10:30 uur de routekaart en informatie over de beschikbare huizen ophalen. Ook vertelt Jolly samen met het Nobelhorst-team je graag meer over hoe heerlijk wonen het in Nobelhorst is. Zien we jou op zaterdag 6 april?
PRAKTISCHE INFORMATIE
Wat: Binnenkijkroute Nobelhorst
Wanneer: zaterdag 6 april tussen 10:30-13:30 uur
Waar/start: de routekaart ligt voor je klaar in de Informatieschuur, Nobellaan 13A, Nobelhorst-Almere
Na afloop: koffie/thee met wat lekkers bij Boon Specialty Coffee, Marie Curiestraat 3, Nobelhorst-Almere (op vertoon van je routekaart)
Kom ook gezellig langs! Iedereen is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig.
Interesse in wonen in Nobelhorst?
Bekijk hier het actuele aanbod of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl