Een dorpsfeest voor Nobelhorst

Beste bewoner(s) van Nobelhorst,

Heb je ook zo’n zin in een feestje? De afgelopen jaren is Nobelhorst ontzettend hard gegroeid! Het Brinkdorp is al een tijdje helemaal opgeleverd en ook in De Vallei wonen al de eerste bewoners. Over enkele weken start de verkoop van de laatste 9 aankleedhuizen van het laatste buurtje in De Vallei: Het Klooster. Daarna volgt de ontwikkeling van Het Marktdorp (fase 3). Ook dit krijgt nu écht vorm. Na Buurtschap Midden, Buurtschap Zuid en Buurtschap Noord wordt nu ook al het vierde buurtschap opgericht. Wat ons betreft is het hoog tijd om al deze mijlpalen met elkaar te vieren!

Er is binnen Nobelhorst al veel georganiseerd en ontplooid op verschillende fronten, maar hetgeen wat Nobelhorst nog niet heeft is een eigen dorpsfeest. En daar zouden wij graag met jou verandering in brengen. We kijken nu naar het weekend van 17 t/m 19 september 2021. Natuurlijk is dit een bijzondere tijd om plannen te maken voor een groot dorpsfeest, toch denken wij dat het een goede tijd is om energie in de organisatie van een dorpsfeest te stoppen. Wanneer de tijden weer beter zijn, zijn wij klaar voor een feest!

We zijn op zoek naar enthousiaste Nobelhorsters die willen meedenken en meedoen. Dit kan als vrijwilliger tijdens het feestweekend, maar ook door bijvoorbeeld een activiteit of een deel van de programmering te organiseren. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Vul dan uiterlijk zondag 28 februari onze (korte) enquête in zodat we met jou in contact kunnen komen! Tijdens een volgend overleg op 4 maart 2021 inventariseert het kernteam (bestaande uit afvaardiging van de buurtschappen, gemeente, Ymere en de buurtsportcoach) van het dorpsfeest alle ideeën en kijken we wat er binnen het programma past. Vervolgens maken we werkgroepen per feestonderdeel. Heb jij een top idee en wil je dat met andere bewoners (mede)organiseren? Meld je dan!

Namens het kernteam van het Dorpsfeest heel erg bedankt voor het invullen van de enquête. En hopelijk tot snel in Nobelhorst!

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl