Nobel Run – de groenste run van Nederland

Zondag 21 mei a.s. vindt alweer de vijfde editie van de Nobel Run plaats. Ook dit jaar is het gelukt het groene karakter van dit evenement verder uit te breiden door afval op een duurzame manier te verwerken.

Afval duurzaam inzamelen
Naast houten medailles en 100% gerecyclde shirts wordt – dankzij een maatschappelijke samenwerking met Milieu Service Nederland – tijdens het evenement afval op een duurzame en verantwoordelijke manier ingezameld. Ook worden samen met de Nobel Run, clean-ups georganiseerd om zoveel mogelijk afval in te zamelen voor en na het evenement.

Frank Schouten (voorzitter Nobel Run) is trots op deze samenwerking. ‘Want afvalverwerking stond hoog op het lijstje,’ aldus Frank. Daarnaast verzorgt Check de organisatie van elektrische deelscooters voor en tijdens de Nobel Run dat ook op logistiek vlak alles weer soepel en duurzaam verloopt.

Meld je aan als vrijwilliger
Dankzij al deze duurzame maatregelen is de Nobel Run de groenste run van Nederland. Iets om met recht trots op te zijn. De Nobel Run is inmiddels uitverkocht maar wil je toch je groene steentje bijdragen (en wie wil dat nou niet)? Meld je dan snel aan als vrijwilliger via de website.

Zondag 21 mei a.s. langskomen in Nobelhorst om alle sportieve deelnemers aan te moedigen óf met de kinderen te genieten van de gezellige foodmarkt, kan natuurlijk ook.

www.nobelrun.nl

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl