Nobel Run blijft groeien

Op 21 mei 2023 klinkt het startschot van alweer de vijfde editie van de Nobel Run en er staan nu al meer deelnemers ingeschreven in vergelijking met de vorige editie. De organisatie merkt dat steeds meer hardlopers uit Almere en omstreken naar Nobelhorst komen voor een rondje door het prachtige natuurgebied Almeerderhout.

5 jaar geleden stonden er 300 mensen aan de start van dit evenement. Nu hoopt de organisatie met deze jubileum editie 1.000 deelnemers te mogen verwelkomen. Deze zijn verdeeld over de kidsrun van 1,6 kilometer, de 5, 10 en 15 kilometer. De routes van de drie langste afstanden voeren door de prachtige, groene natuur van Almere Hout.

De Nobel Run is ook een feest na afloop, voor zowel de lopers als alle supporters. Inmiddels is de foodmarkt gevuld met waanzinnige foodtrucks, staat er een bar met speciaalbieren en wijnen en is er een markt waar verschillende (lokale) ondernemers een scala aan producten zullen aanbieden. Voor de kids is er de Nobie Kids Club, waar een springkussen staat en geknutseld kan worden.

Vorige editie van de Nobel Run waren alle startbewijzen ruim van tevoren al uitverkocht. Dus wees er snel bij! Ben je geen hardloper maar wil je wel iets bijdragen aan het evenement? Geef je dan op als vrijwilliger! Voor meer informatie over de Nobel Run, kijk op www.nobelrun.nl.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl