Zondag 15 mei (food)markt tijdens Nobel Run. Jij komt toch ook?

Voor de kidsrun kun je je nog inschrijven, de 5KM en 10KM zijn helemaal uitverkocht maarrr de Nobel Run is natuurlijk véél meer dan hardlopen alleen, lees maar mee…

‘Juist dit jaar zorgen we tijdens de Nobel Run voor verbinding tussen álle Nobelhorstenaren’, laat medeorganisator Frank Schouten ons weten. Daarom steekt de organisatie volop tijd en energie in de (food)markt waar gezellige plaatselijke ondernemers aanwezig zijn. Ook de bekende foodtrucks keren dit jaar terug en laten je genieten van biologische friet en het lokale Bluswater bier van de brandweermannen uit Almere. Houd je meer van een wijntje? Dan is de sfeervolle Vino Caravan die dag jouw place-to-be.

Niet alleen voor hardlopers maar voor iedereen
Schuif samen met familie, vrienden én je buren zondag 15 mei aan bij de lange tafels en geniet van onze DJ met live zanger. De kids vermaken zich deze dag meer dan prima op een springkussen van maar liefst 11 meter en mascotte Nobie de Bever en de Nobie Kidsclub zijn natuurlijk ook van de partij.

Heb je interesse in wonen in Aan het Bos?
Dan kun je die dag bij de infoschuur gelijk de verkoopbrochure ophalen. Het complete aanbod in het nieuwste Marktdorp buurtje Aan het Bos bekijk je hier alvast online.

Trek een sprintje
Kortom, trek een sprintje naar de finish, de infoschuur óf naar de gezelligste (food)markt van het jaar want een feestje voor heel Nobelhorst dat wordt het sowieso, aldus de organisatie.
Noteren dus de Nobel Run op zondag 15 mei a.s. Zien we je daar?

Meer info over de Nobel Run vind je via www.nobelrun.nl

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl