Maiswandelpad van boer Herman feestelijk geopend

Een beetje spannend vonden sommige kinderen het wel de tocht door het nieuwe maiswandelpad van boer Herman. Tijdens hun jaarlijkse dagje uit werd het pad feestelijk geopend voor het publiek. De spannende wandeling door de hoge maisplanten was een geslaagde afsluiting van een dag vol speelplezier.

Vorig jaar kon het even niet doorgaan maar traditiegetrouw organiseerde de Lions Club Almere en Het Leger des Heils ook dit jaar weer een dagje uit voor kinderen die niet op vakantie gaan. De dag begon in speelpark Oud Valkeveen en eindigde bij pannenkoekenhuis Smullen en Spelen in Nobelhorst waar de kinderen ter afsluiting het nieuwe maiswandelpad van boer Herman mochten uitproberen. En dat was best spannend.

Feestelijke opening maiswandelpad
Na een heerlijke pannenkoek bij Smullen & Spelen verzamelden de kinderen zich bij de ingang van het maiswandelpad aan het einde van de Marie Curielaan waar Babette Le Belle met het doorknippen van een lint het nieuwe wandelpad officieel opende voor het publiek. Herman Navis heeft als agrariër en lid van de Lions Club de wandelroute door zijn maisveld speciaal aangelegd om iedereen uit Nobelhorst een leuke belevenis te bezorgen.

Spannende wandeling voor iedereen
Met de opening van het nieuwe maiswandelpad heeft Nobelhorst er een sportieve activiteit bij. De ingang ligt op de kruising Marie Curielaan/Enrico Fermistraat. Het nieuwe pad is dankzij een duidelijke route veilig en vrij toegankelijk voor het publiek. Zeker even uitproberen dus dit spannende, nieuwe wandelpad voor jong en oud dat in ieder geval tot eind september te lopen is.

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl