Jongste bewoners begraven tijdcapsule tijdens burenborrel in Het Klooster

Wat waren ze blij dat het weer kon; een burenborrel in plaats van een online ontmoeting. De toekomstige bewoners genoten extra van dit moment waarop ze hun buren voor het eerst konden ontmoeten. De heerlijke herfstzon deed de rest.

Het Klooster volop in aanbouw
De 16 appartementen krijgen al aardig vorm. De bouw van de 9 huizen start binnenkort. Hoogste tijd om de bouw te vieren. Matthijs Bogers – projectontwikkelaar bij Dura Vermeer – deed verslag van de laatste ontwikkelingen waarna een kijkje werd genomen op de bouwplaats en drie jonge bewoners de tijdcapsule mochten begraven. De zichtbaar trotse oma van een van de drie vertelt ons dat ze nu nog Tussen de Vaarten woont maar straks een van de middelste appartementen gaat betrekken. ‘Best spannend allemaal, want het is mijn eerste nieuwbouwproject.’

Proosten met de buurtmakelaars
Ook buurtmakelaars Madeleen en Elske kletsten gezellig bij met alle bewoners. ‘Geweldig leuk om iedereen weer live te zien, al waren de overleggen via zoom soms ook hilarisch’, laat Elske lachend weten. Tijdens een soep-onderonsje met de oprichter van de VVE horen we dat ook aan dit traject momenteel hard wordt gewerkt. Een niet onbelangrijk onderdeel voor het prachtige appartementengebouw Het Klooster.

Het dorpse karakter van Nobelhorst
Onder de borreltent middenin het weiland schoof iedereen gezellig bij elkaar aan. De kinderen vermaakten zich in het zand waardoor ouders lekker de tijd hadden elkaar vast een beetje te leren kennen. Leuk om te zien dat Nobelhorst ook in Het Klooster weer voor nieuw woonplezier gaat zorgen.

Enthousiast over wonen in Nobelhorst?
Laat het gastvrouw Jolly weten via jolly@nobelhorst.nl of kom gezellig langs in de informatieschuur waar Jolly je alles vertelt over de mogelijkheden binnen dit unieke dorp van Almere.

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl