Inschrijving 30 nieuwe zelfbouwkavels gestart 

Afgelopen dinsdag is de inschrijving voor de loting van 30 nieuwe zelfbouwkavels in Marktdorp-buurtje “Het Dorpshart” gestart. Hier woon je met veel groen en water om je heen in een fijn, ruim buurtje. Deze 30 kavels zijn bedoeld voor particuliere zelfbouw van één vrijstaand huis.

De inschrijving sluit op 22 mei a.s. en loting vindt plaats op 24 mei a.s. Tegelijkertijd worden er 8 teruggegeven kavels meegeloot. Kaveloppervlaktes variëren van 188 m2 – 550 m2. De kavelprijzen variëren van € 225.000,- tot € 325.000,-.

Alle info over de kavels, bijbehorende regels en eisen, de planning én het inschrijfformulier vind je via de link hieronder.

17 mei a.s. informatieavond zelfbouw
Overweeg je de aankoop van een zelfbouwkavel in Het Dorpshart in Nobelhorst? Kom dan zeker naar de Kavelwinkel op woensdag 17 mei a.s. Om uitleg te geven over alle speciale regels en eisen rondom zelfbouw, organiseert Gemeente Almere die dag een informatieavond in de Kavelwinkel. Hier kun je terecht met al je vragen over de 30 nieuw beschikbare zelfbouwkavels in Het Dorpshart en de 8 teruggegeven kavels.

Praktische info
Wat           : informatieavond zelfbouw
Wanneer   : woensdag 17 mei van 16:00 – 20:00 uur
Locatie      : Kavelwinkel – Stadhuisplein 1 (in het stadhuis), B-vleugel aan het Ondernemersplein, 1315 HR Almere Stad

Iedereen is van harte welkom, vooraf aanmelden is niet nodig. Jij komt toch ook?

Klik hier voor alle informatie over de zelfbouwkavels

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl