Nieuw aanbod zelfbouwkavels

Verspreid over het jaar vinden er verschillende start verkopen plaats van zelfbouwkavels in Almere. Soms komen eerder gereserveerde kavels weer beschikbaar omdat klanten niet verder willen of kunnen met hun kavel. Deze teruggegeven’ kavels worden na een zorgvuldige procedure opnieuw aangeboden via de Kavelkaart. Op dit moment is de Kavelwinkel bezig met een nieuwe website en kavelkaart. Hierdoor kunnen teruggekomen kavels voorlopig niet via de kavelkaart te koop aangeboden worden. Daarom is ervoor gekozen om teruggekomen kavels fysiek in de Kavelwinkel te laten reserveren. Zo ook voor zeven teruggekomen zelfbouwkavels in Nobelhorst, waarvan vijf gelegen in veld 16 en twee in veld 17.

Op maandag 13 maart 2023 was men als geïnteresseerde, voor onder andere deze zelfbouwkavels, vanaf 09.00 uur tot 16.00 uur welkom in de Kavelwinkel in het stadhuis in Almere Stad. Volgens sommige bezoekers stonden de eerste geïnteresseerden al om rond 05.00 uur in de rij om een kavel te kunnen bemachtigen. Tijdens het piekmoment stonden er wel 50 geïnteresseerden in de rij. De belangstelling voor zelfbouwkavels, in onder andere Nobelhorst, is nog steeds heel groot. De zeven kavels in Nobelhorst waren namelijk al snel vergeven.

Binnenkort zal er nieuw aanbod beschikbaar zijn in veld 17, Het Dorpshart. Ook dan hopen we het enthousiasme van geïnteresseerde zelfbouwers terug te zien.

Wil je alles weten over zelfbouw in Almere? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief van de kavelwinkel. Dan weet je wanneer er nieuwe kavels op de markt komen én je ontvangt leuke weetjes en tips over zelfbouw in Almere. Maar ook activiteiten die interessant zijn voor jou als (mogelijke) zelfbouwer, ontvang je in je mailbox. Zo mis je niks!

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl