Woensdag 29 maart – Start verkoop evenement Groen Nobelhorst

Volgende week woensdag 29 maart start de verkoop van de eerste fase van Groen Nobelhorst. Wij openen die dag letterlijk de deuren voor alle geïnteresseerden tijdens het ‘start verkoop evenement’ in de informatieschuur aan de Nobellaan 13A, Nobelhorst. Vanaf 16:00 uur ben je van harte welkom om te genieten van een kopje koffie/thee of warme chocolademelk terwijl ons woonteam jou alles vertelt over het project én uiteraard de woningen. Tot 18:00 uur kun je hier bij ons terecht.

Ontdek Nobelhorst
Zou je graag iemand willen spreken over wonen in Groen Nobelhorst, iemand die de buurt op haar duimpje kent? Ga dan langs bij Jolly. Ook zij is aanwezig tijdens het ‘start verkoop evenement’ en vertelt jou met plezier meer over deze mooie wijk.
En, als je er dan toch bent, waarom ga je dan niet zelf de buurt ontdekken? Je kunt er op uit gaan in Nobelhorst, het prettige dorpse gevoel ervaren en de bewoners ontmoeten.

Kom je met jouw kinderen?
Ook zij zijn van harte welkom. Na een beker warme chocolademelk en wat lekkers bieden de speelpleinen in de buurt alle gelegenheid om lekker te spelen, te klimmen en te klauteren samen met de kinderen uit de buurt.

Financieel advies
Het kopen van een nieuwbouwwoning is een geweldige en spannende ervaring, maar kan ook vragen oproepen over de financiële consequenties. Gelukkig kan financieel buurtadviseur Patrick je hierbij helpen tijdens het start verkoop evenement. Hij zal jou adviseren over de mogelijkheden en voordelen, en kan een financiële haalbaarheidstoets uitvoeren zodat je precies weet waar je aan toe bent. Met de hulp van Patrick kun je met een gerust hart de volgende stap zetten in het kopen van jouw droomhuis.

Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten op woensdag 29 maart!

Online inschrijven
Ben je niet in de gelegenheid om naar het ‘start verkoop evenement’ te komen, maar wil je wel deelnemen aan de verkoop? Schrijf je dan in via: www.groennobelhorst.nl
Vanaf 29 maart kun je je inschrijving compleet maken door jouw woningvoorkeuren door te geven via de website.

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl