Donderdag 29 februari | Inloopevenement Groen Nobelhorst

Zet het in je agenda want op donderdag 29 februari organiseert de Heutink Groep een inloopevenement!

Je bent van harte welkom tussen 16:00 en 19:00 uur in de informatieschuur, gelegen aan de Nobellaan 13A in Almere. Het Heutink woonteam – samen met de makelaars van Sense Vastgoed – staan die middag klaar om jou uitgebreid te informeren over het actuele aanbod in Groen Nobelhorst.

Buurtje Aan het Bos
Het aanbod in Groen Nobelhorst bestaat uit 37 rijwoningen en 12 unieke halfvrijstaande woningen in buurtje Aan het Bos.  In Aan Het Bos staan sfeervolle woningen met namen die tot de verbeelding spreken: de Bosrand, de Bosvilla’s, de Bosvrienden, het Boskasteel, de Boshoek en de Waterzicht. Ze hebben groene daken en in de gevels zijn nestkasten voor vogels en vleermuizen. Het echte bosgevoel wordt versterkt door de aanwezigheid van inheemse bomen, zoals iepen, berken, krenten en wilgen. Groenblijvende hagen en struiken scheiden de tuinen van elkaar af.

Woningtype: Boskasteel
De 18 unieke, energieneutrale woningen van het Boskasteel liggen aan de rand van deelgebied Het Marktdorp en bieden een weids uitzicht over de groene omgeving.

Woningtype: Bosvrienden
Beleef de luxe en het comfort van onze Bosvrienden, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om een exclusieve woonervaring te bieden. Van de prachtige erker tot het ruime dakkapel, elk bouwnummer heeft zijn eigen unieke kenmerken die de woningen extra bijzonder maken.

Interesse in wonen in Groen Nobelhorst?
Via de woningzoeker kun je zien voor welke woningen je je nog kunt inschrijven en welke woningen onder optie of verkocht zijn.

Kom je ook naar het inloopevenement op 29 februari a.s.?
Je vooraf aanmelden voor het inloopevenement is niet nodig; het is een vrije inloop.
Het Heutink woonteam kijkt ernaar uit om je daar te zien!

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl