100x Gratis startpakket Geveltuintje

Groene Buur Almere geeft dit jaar 100 geveltuintjes uit om je straat mee te vergroenen. Het enige wat je hoeft te doen is een rij tegels langs je gevel weghalen en vervangen door groen. En om je op weg te helpen, bieden zij een compleet startpakket aan. Dit pakket bevat 10 plantjes (je kunt kiezen tussen schaduw- of zonplanten), 1 zak tuinaarde, een zakje zaden, gedetailleerde uitleg én een handige gieter. Maar dat is nog niet alles – je kunt het pakket ook nog aanvullen met extra planten en aarde naar wens.

Waarom een geveltuintje aanleggen?
Het antwoord is simpel: het verfraait niet alleen je straat, maar het draagt ook bij aan een gezondere leefomgeving. Geveltuintjes zorgen voor meer groen in de stad, bevorderen de biodiversiteit, verminderen hittestress en zorgen voor een betere waterafvoer.

Wil jij meedoen?
Meld je dan snel aan voor een geveltuintje-pakket via www.groenebuuralmere.nl/iedereengroen.
Voordat je het formulier invult, vergeet niet een foto te maken van de plek waar je het geveltuintje wilt aanleggen en deze te uploaden.
Vraag vandaag nog een gratis startpakket aan om samen met je buren een geveltuintje langs de voor- of zijgevel van je huis aan te leggen.

Meer info over dit sympathieke, groene initiatief? https://groenebuuralmere.nl/maak-je-buurt-groener-met-geveltuintjes/

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl