Coaching met militaire precisie

Jasper van Rooijen gebruikt zijn militaire kennis en ervaring om anderen te helpen. Over zijn bedrijf Impact Lifestylecoaching en zijn missie vertelt hij jou graag.

“Binnen onze prachtige wijk Nobelhorst merk ik dat bijna iedereen vooruit wil en in beweging is. Dat zorgt er ook voor dat mensen soms niet verder komen en hulp nodig hebben. Daar kom ik om de hoek kijken.

Mijn missie is om mensen in onze wijk en erbuiten naar hun persoonlijke doelen te helpen. Wat dat ook mogen zijn. Op het gebied van voeding, beweging, belemmerende overtuigingen, emoties en persoonlijke missies. Ik gebruik mijn militaire leidinggevende achtergrond om samen tot inzichten te komen waarbij alles in het teken staat van vooruitgang. Daarnaast leg ik mijn focus op leiders die vastlopen in leidinggevende skills. We gaan terug naar de basis van leidinggeven en kijken wat voor jou nodig is om terug in het zadel te komen.

Kortom, loop je vast en wil je weer in beweging komen? Dan ben ik de man voor jou. Ik begeleid, coach en motiveer jou naar je duurzame doel. Dat doe ik met mijn eigen bedrijf Impact Lifestylecoaching maar ik coach ook voor KrachtZat die diverse trainingen in Krachtig Leiderschap aanbieden.”

Krachtige groet!
Jasper van Rooijen
Performance Coach
https://impactlifestylecoaching.nl/
https://krachtzat.nl/
Volg Jasper via Instagram: impact.coach.almere

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl