2 november start verkoop De Eilanden

De verkoop van de complete huizen in De Eilanden van ontwikkelaar Dura Vermeer start op donderdag 2 november. Je bent tussen 19:30 uur en 20:30 uur van harte welkom tijdens het start verkoop evenement in de Informatieschuur. Haal de papieren brochure op en stel al jouw vragen aan de aanwezige buurtmakelaars en financieel buurtadviseur Patrick. Het team van THUIS de showroom is ook aanwezig om je meer te vertellen over alle mogelijkheden voor de inrichting van jouw complete huis. Van keuzes voor badkamer tot keuken, zodat je jouw huis helemaal naar je eigen stijl kunt inrichten!

Wonen op De Eilanden
Het aanbod van ontwikkelaar Dura Vermeer in het nieuwste buurtje De Eilanden bestaat uit zes rijhuizen en acht twee-onder-een-kaphuizen. Op De Eilanden word je omringd door water met groene natuurvriendelijke oevers en een bomenparkje. Een aantal huizen heeft een tuin met vlonder aan het water. Dat maakt dit buurtje extra bijzonder! De complete huizen worden opgeleverd met een luxe keuken met Siemens, Bora en Quooker apparatuur en een luxe badkamer.

Praktische informatie
Wat: start verkoop evenement beschikbare huizen De Eilanden
Waar: Informatieschuur, Nobellaan 13a, Nobelhorst
Wanneer: donderdag 2 november van 19:30-20:30 uur

Zoals gebruikelijk voor de huizen van ontwikkelaar Dura Vermeer is er voorafgaand aan de start verkoop een VIP-evenement geweest. Daarom kan het zo zijn dat enkele huizen uit de VIP al onder optie zijn.

Zien we je donderdag? We verwelkomen je graag!

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl