Zondag 19 juni – Open Groen Dag

Op zondag 19 juni zet WeMakeThe.City Green alle groene plekken in Almere en Amsterdam eens extra in het zonnetje. Zo openen tientallen groene locaties in Almere en Amsterdam hun deuren voor iedereen die op deze (vader)dag lekker de natuur in wil trekken met familie of vrienden.

Wildplukroute De Kemphaan
Wist je bijvoorbeeld dat er heel veel eten te plukken valt rondom Nobelhorst? Volg vanaf Buitencentrum Almeerderhout (Kemphaanlaan 4) de bewegwijzering van de Wildplukroute De Kemphaan (5,5 km) en pluk zo veel mogelijk verschillende eetbare planten, noten en fruitsoorten. Lekker voor een picknick onderweg of kook er thuis iets mee. Maar pluk altijd met mate, zo blijft er ook voor anderen nog iets over en valt er elke dag iets te proeven en te ontdekken rondom Nobelhorst.

Via de website vind je nog veel meer groene wildplukroutes, fiets- en wandeltochten, excursies, lezingen, filmvertoningen en proeverijen tijdens de Open Groen Dag in en rondom Almere en Amsterdam.

Leven met de natuur
Is wonen in het groen echt iets voor jou? Lees dan hier alles over het nieuwste aanbod in Nobelhorst, schrijf je gelijk in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl