De 5 leukste terrassen aan het water in Almere

Wat zijn de lekkerste terrassen van Almere? We gingen voor je op onderzoek en hebben de top 5 van terrassen aan het water in Almere voor je op een rij gezet.

Restaurant VIEW Almere

Loungen aan het Weerwater met prachtig zicht op de skyline van Almere. Dat doe je bij View! Dit is zeker één van de lekkerste terrassen van Almere. Leuk is ook het strandje ernaast met heerlijk gras om op te liggen. Zin in actie? Neem een kijkje bij de Kabel Waterskibaan of beter nog, beleef het zelf.

Restaurant Poortdok

Een dagje Almeerderstrand sluit je af bij Poortdok. Met een lekkere friet. De DJ begint te spelen. Het terras loopt vol en overal zie je mensen lekker hangen op de loungebanken. Het lijkt Bloemendaal wel. Maar dan in eigen stad, zonder file en met perfecte parkeermogelijkheden.

Restaurant Boathouse

Vlak langs de hoge ring vind je Restaurant Boathouse. Lekker eten, goede wijn én bovenal een geweldig terras. Hiervandaan kijk je uit over de Noorderplassen. Het terras ligt op het westen, waardoor je hier geniet van een prachtige zonsondergang. Romantiek ten top.

De Kemphaan

Met een geweldig terras aan het water en zicht op het (klim)bos is De Kemphaan absoluut een plek die je deze zomer bezocht moet hebben. Geniet van een lunch, koffie, tapas of een high tea. Alle gerechten op de kaart zijn samengesteld met duurzaam geproduceerd natuurvlees, fair trade en lokale producten uit het bos.

De Havenkom Almere Haven

Het oudste stadsdeel van Almere heeft een gezellige haven met tal van heerlijke restaurants vaak met bijbehorend terras. Zoals Grandcafe de Havenkom. Staar naar de dobberende bootjes onder het genot van een kop koffie, klets bij met vrienden terwijl je de lekkerste tapas eet of… haal een ijsje bij Mariola en eet die op terwijl je over de boulevard loopt.

Jouw favoriete terrassen aan water in Almere?

Wat is jouw favoriete plek aan het water? We zijn benieuwd!

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl