Meer groen én uitzicht op het bos

“Bij ons leefde nog altijd de wens voor meer groen om ons heen. En meer ruimte voor onze kinderen om buiten te spelen. Toen kwamen we uit in Nobelhorst”, vertellen Frank en Anna. Samen met hun twee kinderen verhuizen zij straks naar het buurtje In het Bos.

Uitzicht op het bos

“We hebben Bosuil 19 onder andere gekocht vanwege het prachtige uitzicht op het bos. Vanuit onze tuin! Natuurlijk hebben we ook onderzoek gedaan naar andere nieuwbouwprojecten in de buurt. Maar het uitzicht vanuit de tuin gaf toch echt wel de doorslag voor dit huis. Dat is gewoon uniek! En de ligging aan het bos is ook ideaal voor een rondje hardlopen”, vertelt Anna.

Duurzaam en compleet voor de toekomst

Frank vertelt: “ons nieuwe huis is straks helemaal af. Het is goed geïsoleerd én hartstikke duurzaam. Maar ook heerlijk ruim. Zo heb ik straks een eigen kantoor en kunnen de kinderen heerlijk buitenspelen in de grote tuin”. “Ook de open keuken sprak mij enorm aan. We hebben deze qua indeling wel veranderd. Ik vind het leuk om te koken, dus we hebben bijvoorbeeld voor een grotere kookplaat gekozen en het aanrecht een stuk verlengt”, vult Anna aan.

Kindvriendelijk

“Verder vinden we het heel leuk dat het zo’n jonge buurt is. Er wonen veel kinderen dus onze kinderen kunnen straks heerlijk voor de deur buitenspelen met vriendjes uit de buurt”. Vanuit dit buurtje loop je ook zo het bos in. Op zoek naar avontuur!

Wil jij ook heerlijk groen wonen in Nobelhorst, mét prachtig uitzicht op het bos? Er zijn nog enkele huizen beschikbaar in het buurtje Aan het Bos. Via de kavelkaart zie je gemakkelijk welke dat zijn. Zit jouw droomhuis ertussen? Schrijf je dan direct in! Of neem contact op met Buurtmakelaar Madeleen of Elske via: buurtmakelaar@nobelhorst.nl of (06) 51 82 10 38

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl