Kom jij het maiswandelpad van boer Herman ontdekken?

De maisplanten zijn eindelijk hoog genoeg gegroeid voor een nieuw wandelpad dwars door het groen. Boer Herman heeft met zijn vrijwilligers hard gewerkt aan een spannend nieuw pad, direct tegenover pannenkoekenhuis Smullen&Spelen. Een mooiere tip voor de zomervakantie kunnen wij ons niet bedenken.

Of het zou lukken bleef nog even spannend want het mindere zomerweer zorgde voor vertraging in de groei maar gelukkig zijn de maisplanten inmiddels hoog genoeg om ook dit jaar weer een spannend maisdoolhof te realiseren. Een unieke samenwerking van boer Herman en zijn vrijwilligers, gemeente Almere, Nobelhorst en pannenkoekenhuis Smullen&Spelen

Smullen&Spelen
De ingang van het bekende Nobelhorst-maisdoolhof ligt dit jaar direct tegenover Smullen&Spelen aan de Enrico Fermistraat in Nobelhorst-Almere. Het grote bord bij de ingang is niet te missen. En wat is er nou fijner dan zo’n spannend buitenavontuur  af te sluiten met een heerlijke pannenkoek (of ander lekkers) bij Smullen&Spelen? Wat dacht je bijvoorbeeld van een appeltaartpannenkoek compleet met ijs en slagroom? Daar lik je toch je vingers bij af!

Spannende wandeling voor iedereen
Met de opening van het nieuwe maiswandelpad heeft Nobelhorst er weer een leuke zomeractiviteit bij. De ingang ligt tegenover Smullen & Spelen en het pad is dankzij een duidelijke route veilig en vrij toegankelijk voor het publiek. Zeker even uitproberen dus dit spannende, groene wandelpad dat echt niet alleen leuk is voor kinderen ?

Tot slot! Een wandeling door het maisdoolhof is gratis en volledig op eigen risico. Kleding en schoenen kunnen natuurlijk vies worden. Ter plaatse is geen toezicht; dus kinderen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Veel buitenspeelplezier!

https://www.smullen.nl/

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl