Buitenkans! Hoekhuis De Boshoek, je beste thuis ooit.

De Boshoek, met zijn elf huizen, is gelegen aan het sfeervolle Marktplein en wordt beschouwd als een van de ‘groene harten’ van de buurt Aan het Bos. De houten gevels versterken de natuurlijke charme van de huizen. Het groen aan de gevels, de groendaken en nestkasten dragen bij aan de biodiversiteit en een rustgevende leefomgeving.

Royaal Hoekhuis (Boshoek 8)
Goed nieuws want de bouw van dit ruime vierlaagse hoekhuis is inmiddels gestart. Dit huis heeft op de begane grond een multifunctionele ruimte van 17 m² met een eigen ingang. Ideaal voor thuiswerken of het runnen van een eigen onderneming, zoals een kapsalon, fysiotherapiepraktijk of schoonheidssalon. De daarachter gelegen leefruimte is bereikbaar via een tweede entree. De keukenruimte is vrij indeelbaar, waarbij je kunt kiezen tussen een moderne hoekkeuken of een stijlvol kookeiland, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en smaak. Doordat de bouw inmiddels is gestart, staat de positie van de afvoer wel al vast. Openslaande deuren leiden naar de diepe tuin die is voorzien van een houten berging voor extra opslagruimte.

Toekomstgericht wonen
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer, perfect voor ontspanning met de familie. Hier bevindt zich ook een comfortabele slaapkamer met eigen badkamer. De tweede verdieping biedt nog eens drie goed bemeten slaapkamers en een tweede badkamer, waar je de mogelijkheid hebt om een ligbad te plaatsen. De zolderruimte, bereikbaar via een vaste trap, biedt een grote multifunctionele ruimte die naar eigen wens kan worden ingericht. Of je nu een werk- of mediakamer een fitnessruimte of extra slaapkamer wenst, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is de zolderruimte voorzien van aansluitpunten voor installaties en de opstelplaats voor de wasmachine. Dit royale hoekhuis is ontworpen met duurzaamheid in gedachten, inclusief vloerverwarming, een slimme ventilatiewarmtepomp en zonnepanelen. Hiermee combineer je comfort met energie-efficiëntie en woon je toekomstgericht.

Op dit moment zijn zowel dit royale hoekhuis (Boshoek 8) als rijhuis (Boshoek 10) nog beschikbaar. Uitgebreide info vind je via de kavelkaart. Dit is je kans om te wonen in een van de meest gewilde en groene buurten van Nobelhorst.

Interesse? Neem vandaag nog contact op met Sense Makelaardij via 020 471 19 04 of mail naar info@sensevastgoed.nl.

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl