Start verkoop Aan het Bos op 21 april

Op 21 april om 19:30 uur start een livestream presentatie van het aanbod die je nu al via een interactieve kavelkaart  kunt bekijken. Vanaf 21 april is alle verkoopinformatie ook online beschikbaar.

AAN HET BOS IN VOGELVLUCHT
In het nieuwste Marktdorp buurtje Aan het Bos bepaalt de natuur het landschap. De groene omgeving krijgt hier duidelijk de hoofdrol waardoor je heerlijk rustig woont, op steenworp afstand van het beverbos. Dwars door het buurtje loopt de bosbeek. Het ietwat ruige, natuurlijke karakter maakt Aan het Bos anders dan de andere woonbuurtjes. Het landschap is hier overal wat zorgt voor een intensere seizoensbeleving.

Dankzij het groene, autoluwe karakter spelen de kinderen hier veilig in een van de (natuur)speelplekken. Een netwerk van wandel- en fietsroutes nodigt uit Aan het Bos te verkennen. In het buurtje vind je straks zelfbouwkavels, huurhuizen en complete koophuizen.

HET AANBOD
Er zijn zes verschillende woningtypes. Zo kun je kiezen uit grotere en kleinere rij- en hoekhuizen en twee-onder-een-kap huizen. Een aantal huizen met uitzicht over de bosbeek krijgt een houten veranda of pergola in de voortuin.

De woonoppervlaktes variëren van circa 130 m2 tot 185 m2 en prijzen variëren vanaf circa € 500.000,- tot € 765.000,- vrij op naam. Op de aanbodpagina vind je vanaf 21 april a.s. alle verkoopinformatie. Een aantal huizen is vanuit het eerder gehouden VIP-traject inmiddels onder optie. De beschikbaarheid van de bouwnummers is via de interactieve kavelkaart zichtbaar.

START VERKOOP
Op donderdag 21 april om 19:30 uur start de verkoop via een livestream presentatie die je via deze link kunt volgen. Aanmelden is niet nodig.

INSCHRIJVING VIA ACCOUNT
Na de livestream is het inschrijfformulier digitaal beschikbaar. Hierop kun je je voorkeuren doorgeven, ondertekenen en opslaan in je persoonlijke account. Dit kan tot maandag 2 mei om 12:00 uur. Hierna vindt de loting/toewijzing plaats en hoor je uiterlijk donderdag 5 mei of je een optie hebt gekregen op een van de huizen van jouw voorkeur. Nog geen account? Maak deze op tijd aan via de website. Na aanmelding ontvang je een link om je account te activeren.

INTERESSE IN AAN HET BOS?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte!

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl