Woningtype uitgelicht: Woonwerkwoning in de Boshoek

De bouw van deze vierlaagse woonwerkwoning van ontwikkelaar Heutink is inmiddels gestart. Dit huis is voorzien van aparte ruimte aan de voorzijde van maar liefst 17m2 en voorzien van eigen ingang. Dat maakt het huis geschikt om vanuit huis te werken, maar ook ideaal voor een eigen onderneming zoals bijvoorbeeld kapsalon, fysiotherapeut en schoonheidssalon. De leefruimte aan de achterzijde is bereikbaar via eigen entree. Daar vind je een ruime en lichte open keuken met openslaande deuren aan de achterkant die leiden naar de diepe tuin op het noordoosten, inclusief een houten berging.

Op de eerste verdieping is de royale woonkamer gelegen, samen met een slaapkamer met eigen badkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens drie slaapkamers en de tweede badkamer, waar een ligbad mogelijk is. Met de vaste trap bereik je de zolder, waar je een grote ruimte hebt die naar eigen wens kan worden ingericht. Creëer bijvoorbeeld een werk- of mediakamer, een fitnessruimte of een extra slaapkamer.

De zolder is tevens voorzien van aansluitpunten voor installaties en de opstelplaats voor de wasmachine. Het huis beschikt over vloerverwarming, een slimme ventilatiewarmtepomp en natuurlijk zonnepanelen.

In december 2023 is de bouw gestart van de Boshoek. Op dit moment is deze woonwerkwoning (Boshoek 8) beschikbaar voor €676.670,- v.o.n. Interesse? Neem dan contact op met Sense Makelaardij via 020 471 19 04 of mail naar info@sensevastgoed.nl.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl