Nog enkele royale hoekhuizen beschikbaar in Groen Nobelhorst

Ben je op zoek naar een ruim en luxe hoekhuis in een groene omgeving? Dit is je kans! In het sfeervolle Groen Nobelhorst zijn nog enkele royale hoekhuizen beschikbaar. Deze huizen bieden niet alleen een hoogwaardig wooncomfort maar ook de perfecte kans om wonen en werken te combineren.

Royaal hoekhuis – type Boshoek 8 (foto onder)
• Kavel: 107 m²
• GBO: 183 m²
• Energielabel: A++++
• Prijs: €676.670 v.o.n.

Dit uitgestrekte vierlaagse hoekhuis biedt ruime mogelijkheden voor zowel comfortabel wonen als zakelijk gebruik op de begane grond. Denk hierbij aan een praktijkruimte of fotostudio. Er is een lichte open keukenruimte en een separaat toilet. Openslaande deuren aan de achterzijde verschaffen toegang tot een royale tuin, inclusief een houten berging. De eerste verdieping bevat een ruime woonkamer en een slaapkamer met en-suite badkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een tweede badkamer met ruimte voor een ligbad. Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping die vrij indeelbaar is, bijvoorbeeld als werkkamer, fitnessruimte of extra slaapkamer. Voorzieningen voor installaties en wasmachineaansluiting zijn beschikbaar. De woning is uitgerust met vloerverwarming, een geavanceerde ventilatiewarmtepomp en zonnepanelen en voldoet daarmee ruimschoots aan de BENG-normen voor energiezuinigheid.

Royaal hoekhuis – type Dorpshoek 1 (foto boven)
• Kavel: 136 m²
• GBO: 183 m²
• Energielabel: A++++
• Prijs: €675.000 v.o.n.

Dit vierlaagse hoekhuis combineert een ruimtelijke woonervaring met de mogelijkheid voor een thuispraktijk. De begane grond kenmerkt zich door een ruime open keuken en een apart toilet. Openslaande deuren leiden naar een diepe tuin met een houten berging. Op de eerste verdieping bevindt zich een royale woonkamer naast een slaapkamer met eigen badkamer. De tweede verdieping biedt drie slaapkamers en een tweede badkamer, geschikt voor een ligbad. Via een vaste trap is de zolder toegankelijk, een flexibel in te richten ruimte voor diverse doeleinden zoals een werk- of mediakamer. Ook zijn hier voorzieningen voor installaties en een wasmachineaansluiting aanwezig. De woning is voorzien van vloerverwarming, een geavanceerde ventilatiewarmtepomp en zonnepanelen, en voldoet zo ruimschoots aan de BENG-normen voor energiezuinigheid.

Interesse in wonen én werken in Groen Nobelhorst?
Lees hier alles over het beschikbare aanbod of neem direct contact op met de makelaars van Groen Nobelhorst.

 

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl