15-16 juni | Beleef de Archeologie dagen bij Smullen & Spelen

Wist je dat op het terrein van Smullen & Spelen sporen uit de Steentijd van ongeveer 10.000 v. Chr. zijn gevonden? En dat veel van onze pannenkoeken een naam hebben die naar de tijd van Jagers & Verzamelaars verwijst?

In het weekend van 15 en 16 juni (Vaderdag) kun je hierover nog veel meer te weten komen én leuke activiteiten beleven.

Zaterdag 15 juni van 15:00-18.00 uur komt “Oermens in de klas” oftewel Aaike Jordans langs bij Smullen & Spelen. Compleet gekleed als Oermens neemt Aaike je mee naar deze bijzondere tijd en vertelt hij prachtige verhalen.

Zondag 16 juni tussen 12:00-14:00 uur organiseren we een meet & greet met Wouter Smith, een echte, ervaren archeoloog. Doe samen met Wouter mee met opgraven en onderzoeken óf bouw samen met je vader (of je opa) een hut na uit de Steentijd. Want het is die zondag tenslotte Vaderdag, hoe leuk en leerzaam is dat!

Nieuwsgierig? Kom dit weekend gezellig langs bij Smullen & Spelen in Nobelhorst, Almere. Deelname aan de activiteiten is bovendien helemaal gratis.

Smultip: wil je ook gezellig blijven eten (en dat wil je!) reserveer dan hier alvast je tafel. Meer info: https://www.smullen.nl/nieuws/

PS: ook op andere plekken in Almere is er van alles te beleven rondom de Archeologiedagen je leest het via: Archeologiedag | Almere

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl