Buurtsportcoaches Martin en Paula stellen zich voor

Daar zijn ze dan! De nieuwe coördinerende buurtsportcoaches van Almere Hout. Met veel plezier en enthousiasme staan ze klaar om heel Nobelhorst in beweging te krijgen en al jouw sportieve vragen te beantwoorden.

Martin is twee jaar buurtsportcoach geweest in Almere Buiten. Van jong tot oud heeft hij in beweging gebracht waarbij plezier altijd voorop staat. Nu gaat hij zich focussen op de gebieden Haven, Poort en Hout. Maar dat doet hij natuurlijk niet alleen, vandaar dat Martin een duo vormt met Paula.

Voor Paula is dit alweer haar vijfde jaar als buurtsportcoach in Almere. Zij heeft zich de afgelopen jaren op diverse vlakken sportief mogen inzetten in deze prachtige stad. Ze woont zelf ook in Almere Hout en gaat zich samen met Martin focussen op de gebieden Haven, Poort en Hout.

Als coördinerend buurtsportcoach fungeren Martin en Paula samen als spin in het web. Zo zijn zij echte verbinders tussen het sportaanbod in Almere en alle inwoners. Hun doel is om echt iedere inwoner in beweging te brengen, niemand uitgesloten. ‘Voor iedereen in Almere moet sporten gewoon mogelijk zijn,’ aldus Paula.

Om dit te realiseren, organiseren Martin en Paula regelmatig evenementen en verschillende activiteiten. Dit doen ze natuurlijk niet alleen. Samen met hun buurtsportteam en diverse partners, staan ze klaar om jong en oud in beweging te brengen. Martin en Paul hopen heel Nobelhorst binnenkort te ontmoeten!

Kom ook in beweging en doe mee!
Bekijk hier de komende buurtsportcoach activiteiten in Nobelhorst: https://bit.ly/499Z3wo

 

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl