28 september | Start VIP-traject De Eilanden

Het is bijna zo ver! Donderdag 28 september start het VIP-traject voor het nieuwste aanbod in het nieuwste buurtje De Eilanden. Het aanbod bestaat uit 14 complete huizen, waaronder 6 rijhuizen en 8 twee-onder-één-kaphuizen.

Wonen op een van de twee eilanden lijkt wel een droom. Hier ben je omringd door water met groene oevers en een bomenweide. De meeste huizen op De Eilanden hebben uitzicht op het water of zelfs een tuin aan het water. Er is ruimte voor ontmoeting met je buren en kinderen spelen hier lekker buiten. Dat maakt dit nieuwste buurtje echt bijzonder. Tijdens een VIP-bijeenkomst op donderdag 28 september a.s. krijg je de kans een optie te bemachtigen op een van de huizen, nog voordat de verkoop start.

Wat is het VIP-traject?
Binnenkort start de verkoop van 14 complete huizen in buurtje De Eilanden. Voorafgaand aan de verkoop kun je deelnemen aan het VIP-traject. Als VIP krijg je de unieke kans om, voordat de verkoop start, een optie te bemachtigen op een van de huizen. Tijdens de VIP-bijeenkomst vertellen we je meer over de buurt, de huizen, de richtprijzen, het proces en de afwerking. Een financiële haalbaarheidstoets is een verplicht onderdeel van het VIP-traject.

VIP-bijeenkomst
Het VIP-traject bestaat in ieder geval uit de bijeenkomst op 28 september om 19.30 uur. Het is de bedoeling dat je bij deze bijeenkomst aanwezig bent. Naar aanleiding van de VIP-bijeenkomst en de financiële haalbaarheidstoets kun je ons laten weten op welk(e) bouwnummer(s) je een optie wilt. Als een bouwnummer aan jou wordt toegewezen, kun je dus voor de start van de verkoop een optie bemachtigen op een bouwnummer van jouw voorkeur!

Verkoopprijzen
De verkoop van deze huizen start op donderdag 2 november om 19:30 uur.  De verkoopprijzen zijn op dit moment nog niet bekend, de richtprijzen van de huizen maken we bekend tijdens de VIP-bijeenkomst. Voor alle huizen zijn de VON-prijzen inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur en luxe sanitair en tegelwerk.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Wat: VIP-bijeenkomst 14 complete huizen – buurtje De Eilanden
Wanneer: donderdag 28 september om 19:30 uur
Waar: Informatieschuur – Nobellaan 13A – 1341 BJ  Nobelhorst-Almere
Vooraf aanmelden: stuur een email naar buurtmakelaar@nobelhorst.nl. Wacht niet te lang want vol=vol!

Aanmelden
Vanaf nu kun je je aanmelden voor het VIP-traject. Stuur hiervoor een email naar buurtmakelaar@nobelhorst.nl. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Wacht dus niet te lang want vol = vol! Meld je gelijk ook aan voor onze nieuwsbrief en maak alvast je account aan. Zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer weten?
Als je vragen hebt of als je wel graag VIP wilt worden maar niet bij de bijeenkomst kunt zijn, horen we dat graag van je. Dan kijken we samen wat er wel mogelijk is. Hiervoor kun je contact opnemen met Madeleen, de buurtmakelaar van Nobelhorst, via (06) 51 82 10 38 of per mail buurtmakelaar@nobelhorst.nl.

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl