Save the date! 28 september start VIP-traject

Op donderdag 28 september start het VIP-traject voor 14 complete huizen in het buurtje De Eilanden.  Dit betreft 6 rijhuizen en 8 twee-onder-één-kaphuizen. Voorafgaand aan de verkoop kun je deelnemen aan het VIP-traject. Als VIP krijg je de unieke kans om, voordat de verkoop start, een optie te bemachtigen op een van de huizen. Tijdens de VIP-bijeenkomst geven we je een kijkje achter de schermen. We vertellen je meer over de buurt, de huizen, de prijsranges, het proces en de afwerking. Een financiële haalbaarheidstoets is een verplicht onderdeel van het VIP-traject.

VIP-bijeenkomst
Het VIP-traject bestaat in ieder geval uit de bijeenkomst op 28 september om 19.30 uur. Het is de bedoeling dat je kennisneemt van de inhoud van deze bijeenkomst. Naar aanleiding van de VIP-bijeenkomst en de financiële haalbaarheidstoets kun je aan ons laten weten op welk(e) bouwnummer(s) je een optie wilt. Als een bouwnummer aan jou wordt toegewezen, kun je dus voor de start van de verkoop een optie bemachtigen op een bouwnummer van jouw voorkeur!

Wonen in buurtje De Eilanden
De 14 huizen worden aangeboden in het buurtje De Eilanden. Op De Eilanden geniet je van de natuur en woon je met veel groen en water om je heen. Dat maakt dit buurtje echt bijzonder. Er is ruimte voor een ontmoeting met je buren, kinderen kunnen veilig buiten spelen en vogels en vlinders fladderen door de straten. De verkoop van deze huizen start op donderdag 2 november om 19.30 uur.

Meer informatie over het aanmelden voor het VIP-traject volgt. Houd de nieuwsbrief en website in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl