Laatste huizen in Aan het Bos 27 oktober in verkoop

Op donderdag 27 oktober om 17:30 uur start de verkoop van de laatste 20 complete huizen in het buurtje Aan het Bos in het Marktdorp van Nobelhorst. De huizen liggen dichtbij het bos en aan de brede laan door Nobelhorst.

Kom naar het start verkoop evenement!
Je bent op donderdag 27 oktober tussen 17:30 uur en 19:30 uur van harte welkom tijdens het start verkoop evenement in de Informatieschuur. Loop binnen en kom kennismaken met de verschillende complete huizen en het buurtje Aan het Bos, haal de verkoop brochure op en stel al je vragen aan het verkoopteam. Je hebt tot maandag 7 november 12:00 uur om je in te schrijven.

Wonen aan de laan
In het buurtje Aan het Bos fase 2 vind je 20 complete rij- en hoekhuizen gelegen aan de brede laan van Nobelhorst. Extra bijzonder zijn de tien huizen met plat dak. Dit zijn echte blikvangers met in de basis maar liefst 5 slaapkamers! De complete huizen zijn standaard voorzien van een luxe keuken, complete badkamer en toilet, vloerverwarming, een warmtepomp en enkele zonnepanelen. Zo ben je direct op de toekomst voorbereid.

De woonoppervlaktes variëren van circa 126 m2 tot 166 m2 en prijzen voor een compleet huis variëren van € 480.000,- tot € 695.000,- vrij op naam. Via de kavelkaart op de website kan je alvast een indruk krijgen van het aanbod.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl