Een compleet huis in Aan het Bos betekent straks alleen nog maar verhuizen

Bij Showroom Thuis in Utrecht krijg je volop hulp bij het maken van al die beslissingen. De voordelen van een compleet huis zetten we hier voor je op een rij.

Iedere koper in het nieuwste buurtje Aan het Bos krijgt een persoonlijke uitnodiging voor een bezoek aan Showroom Thuis in Utrecht. Hier vind je alles onder 1 dak, van keukens, badkamers en binnendeuren, maar als je wilt ook voor vloer- en wandafwerking en raamdecoratie. In een vroeg stadium maak je hier alle keuzes waarbij de specialisten van Showroom Thuis je uiteraard helpen bij het inrichten van jouw ideale huis.

Wat kun je bij Showroom Thuis verwachten?
Tijdens een unieke beleving maak je in een dag alle keuzes om van jouw huis een droomhuis te maken. We volgen hierbij uiteraard de nieuwste trends en gerenommeerde merken waardoor er volop mogelijkheden zijn voor ieder budget. Tijdens een dagje Showroom Thuis in Utrecht doorloop je de volgende stappen.
Stap 1: kies met je persoonlijke adviseur de indeling van jouw huis inclusief eventuele upgrades en extra’s
Stap 2: creëer samen jouw ideale badkamer en toilet geheel volgens jouw woonwens en stijl
Stap 3: geniet van een heerlijke lunch en denk rustig na over je wensen en keuzes
Stap 4: ontwerp de keuken van jouw dromen
Stap 5: maak je huis compleet met optionele wand- en vloerafwerking
Stap 6: ontvang binnen enkele dagen de offerte voor een compleet overzicht

Een geweldige ervaring
Een bezoek aan Showroom Thuis is echt een geweldige ervaring. Bovendien zijn er plattegronden op ware grootte van de woonkamer en badkamer waar je met (badkamer)meubels op wielen kunt schuiven in de ruimte. Ideaal als je twijfelt over een uitbouw van de woonkamer of nog niet zeker weet of een bad of juist een ruime douchecabine beter bij je past.

Eigen stijl en sfeer
Het fijne aan een compleet huis in Aan het Bos is dat je je huis helemaal kunt inrichten naar jouw smaak en wens tot aan de tegels in de badkamer aan toe. Je bepaalt zelf de stijl en sfeer. Wat daar allemaal voor nodig is, vind je bij Showroom Thuis. Laat je inspireren door de laatste trends of bekijk jouw complete huis in de speciale Thuis VR-room waar jouw droomhuis pas echt tot leven komt.

Nieuwsgierig geworden?
Neem nu alvast een kijkje bij Showroom Thuis in Utrecht.
Lees hier alles over het nieuwste aanbod in Nobelhorst, schrijf je gelijk in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl