Suppen vanuit de tuin aan het water

Het gezin woont al sinds 2014 in Nobelhorst; in de eerste straat die destijds is opgeleverd.. ‘We hadden toen een heel mooi vrij uitzicht, lacht Madeleine. Inmiddels wonen ze in het buurtje De Boerderij.

‘Destijds hebben we voor Nobelhorst gekozen omdat Leendert uit Blaricum kwam en ik uit Almere en dit een mooie plek in het midden was. Daarbij vonden we het leuk om in een nieuwe,  jonge wijk te komen wonen met veel natuur om ons heen. Vorig jaar zijn we binnen Nobelhorst verhuisd. We woonde al heel fijn, maar er kwam een mooie kans op ons pad. Een huis met een heerlijk grote tuin aan het water.’

Als je wonen in Nobelhorst in een paar woorden moet samenvatten; welke woorden zijn dat dan? We vragen het de kids en Sem en Benthe antwoorden gelijk dat er veel kinderen wonen in Nobelhorst, ze gezellige buren hebben en dat er veel leuke dingen worden georganiseerd.

Met de contacten zit het hier dus meer dan goed. Zo zijn Leendert en Madeleine lid van buurtschap Noord. ‘Eerder waren we lid van buurtschap midden en hebben we meerdere verjaardagen in de buurtschuur gevierd, ideaal was dat! In onze vrije tijd gaan we er graag op uit, sporten en leuke dingen doen met elkaar. Leendert gaat ook vaak na het werk mountainbiken in het Waterlandse bos.’

Maar wat hun het meest heeft verrast is toch wel de veelzijdigheid van de groene omgeving. En de leuke dingen die in Nobelhorst worden georganiseerd, zoals de Nobel Run. Daar zijn we het natuurlijk helemaal mee eens.

Ook wonen in Nobelhorst?
Bekijk hier het actuele aanbod of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl