Inschrijving jubileumeditie Nobel Run van start

Dat je je vanaf zaterdag 5 november al kunt inschrijven, wist je misschien nog niet. Meedoen aan dit event is echt voor iedereen geweldig. Dat blijkt maar weer uit het feit dat alle startbewijzen vorig jaar al ruim van tevoren waren uitverkocht. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Extra afstand van 15 kilometer
Naast de traditionele Kids Run van 1,6 kilometer en de 5 en 10 kilometer wordt volgend jaar ook de 15 kilometer toegevoegd. Hiermee hoopt de organisatie een breder publiek te bereiken en enthousiast te maken om deel te nemen. De routes van de drie langste afstanden voeren door de prachtige, groene natuur van Almere Hout.

Van foodtrucks tot kidsclub
Net als voorgaande jaren is er ook voor het publiek die dag van alles te beleven. Van een foodmarkt met verschillende foodtrucks tot een bar met speciaalbieren en wijnen. Verschillende (lokale) ondernemers bieden hun producten aan en een DJ met Almeerse volkszanger zorgen voor een gezellige sfeer. Voor de kids is er natuurlijk weer de Nobie Kidsclub met springkussen en knutselactiviteiten.

Vroege vogels profiteren
Vanaf zaterdag 5 november a.s. kun je je inschrijven voor deze Nobel Run jubileumeditie op zondag 21 mei 2023. In het weekend van 5 en 6 november profiteer je bovendien van een speciaal earlybird tarief. Dus wees er snel bij!

Alle informatie en het inschrijfformulier vind je vanaf 5 november via www.nobelrun.nl

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl