Zonnige opening nieuwe buurtschuur Zuid

Bewoners van buurtschap Zuid hebben er lang naar uitgekeken, de opening van hun zelf ontwikkelde buurtschuur en tuin. Afgelopen zaterdag was het zover en was er gelukkig ook ruimte om elkaar op afstand te ontmoeten bij de baristakar. De zon deed de rest…

In Nobelhorst zijn maar liefst vier buurtschappen met elk hun eigen buurtkavel waar bewoners en ondernemers zelf invulling aan mogen geven. Buurtschuur Zuid is hun eigen ontmoetingsplek waar activiteiten worden georganiseerd voor de buurten Het Eiland, De Houtzagerij, De Boswachterij en Het Landgoed, allemaal onderdeel van buurtschap Zuid. In de afgelopen jaren is dit buurtschap flink gegroeid.

Aan wethouder Maaike Veeningen de eer om Buurtschuur Zuid officieel te openen. Na het doorknippen van het bekende lintje kon iedereen gezellig bijpraten rond de baristakar, waren er voor de kinderen oud-Hollandse spelletjes, schminken, tafelvoetbal- en -tennis wedstrijden en kon er gesupt worden. Een DJ sloot de middag af met feestelijke muziek. Deze zonnige start zorgt ongetwijfeld voor een succesvolle toekomst van deze buurtschuur en haar enthousiaste bewoners en ondernemers.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl