Smullen & Spelen, eerste onderneming in Nobelhorst

Dennis en Claudia opende op 27 september 2014 het pannenkoekenhuis Smullen & Spelen, inmiddels een begrip in Nobelhorst.

Wij vroegen aan eigenaar Dennis zijn ervaringen van toen tot nu. Dennis: ‘We zijn opengegaan op 9 augustus 2014 om proef te draaien. Er was toen verder nog helemaal niets in Nobelhorst, behalve het gebouw ‘de Melkfabriek’. De officiële opening was op 27 september 2014’. Ook al bijna 10 jaar geleden! Dennis komt oorspronkelijk uit de speeltuinwereld, Claudia uit de horeca. ‘De combinatie smullen & spelen was dus snel gemaakt. Wij hadden al heel lang de wens om horeca te combineren met binnen- en buitenspelen. Een plek waar ouders lekker ontspannen kunnen eten, terwijl de kinderen spelen. En dat miste we in Almere. In Nobelhorst kregen wij de kans om dat idee te verwezenlijken’.

Het ondernemen is niet altijd makkelijk, geeft Dennis aan. ‘Heel eerlijk, was het zeker de eerste jaren best lastig ondernemen. Met name door de bereikbaarheid vanwege sommige ontwikkelingen die achterliepen. Recent kwam natuurlijk corona, wat ook stijgende kosten met zich meebracht. Maar toch lukt het langzaam maar zeker weer te groeien en naamsbekendheid op te bouwen. Ook buiten Almere! Daar zijn we onze gasten enorm dankbaar voor en natuurlijk ontzettend blij mee. We doen elke dag ons best om de gasten blij te maken!’

En nu bestaan ze al bijna 10 jaar. ‘Wij ondernemen in Nobelhorst, omdat het de mooiste plek is van Almere en het ontzettend veel potentie heeft voor de toekomst. Achter de schermen zijn we druk bezig met het 10-jarig bestaan. We gaan dat volgend jaar goed vieren met al onze relaties en gasten’.

Smullen & Spelen is geopend op dinsdag en donderdag van 16:00-20:00 uur en op woensdag en vrijdag t/m zondag van 11:30-20:00 uur.

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl