7 en 21 mei | Reservering losse zelfbouwkavels

Verspreid in Almere liggen zelfbouwkavels die weer beschikbaar komen, onder andere omdat klanten niet verder willen met hun kavel. Zo ook in Nobelhorst. Droom jij van het bouwen van jouw eigen huis in Nobelhorst? Noteer dinsdag 7 en 21 mei a.s. dan zeker in je agenda. Die dagen worden een aantal ‘losse’ kavels na een zorgvuldige procedure opnieuw ter reservering aangeboden op de Kavelkaart.

Binnenkort te koop
Het opnieuw ter reservering aanbieden van ‘losse’ kavels gebeurt twee keer per maand. Elke eerste én derde dinsdag van de maand wordt per kavel vermeld op welke datum deze ‘losse’ kavels in o.a. Nobelhorst weer in verkoop gaan. Deze kavels krijgen eerst minimaal twee weken de status “Binnenkort te koop”. In deze periode is alle kavelinformatie inzichtelijk. Op de dag van verkoop krijgen de betreffende kavels vanaf 10.00 uur de status ‘te koop’ en kunnen ze gereserveerd worden via de kavelkaart.

Kies jij ook voor het dorpse leven in Nobelhorst?
Doe net als Mustapha en Ibtisame en bouw jouw droomhuis in Nobelhorst. Mustapha en Ibtisame wilden hun kinderen grootbrengen met een dorpsgevoel middenin het groen. Daarom bouwden zij hun droomhuis met vlonder aan het water in het buurtje Aan het Bos. Lees hier hun enthousiaste verhaal.

Interesse in zelfbouwen in Nobelhorst?
Op de website van de kavelwinkel vind je alle informatie. Langskomen in het stadhuis van Almere voor een gesprek met een van de zelfbouwadviseurs kan iedere dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13:00-16:30 uur (vrije inloop). Op donderdag 23 mei is de kavelwinkel ook in de avond geopend. Die dag ben je vrijblijvend tussen 13:00-16:00 uur én 17:00-20:00 uur van harte welkom.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl