De nieuwste dorpskrant is uit!

De nieuwe Dorpskrant van Nobelhorst is uit! Hierin vind je een terugblik op Het Brinkdorp en De Vallei en spreken we met de verschillende buurtschappen en samenwerkingspartners over hun plannen van dit jaar. Ook maak je alvast kennis met de volgende fase van Nobelhorst: Het Marktdorp. De eerste huizen gaan namelijk nog dit jaar in verkoop! Nieuwsgierig geworden? Je leest hem hieronder alvast digitaal! Begin april ontvangen de bewoners uit Nobelhorst de Dorpskrant ook thuis.

Je leest de dorpskrant hier.

Terugblik Het Brinkdorp, De Vallei en maak kennis met Het Marktdorp
De eerste dorpskern van Nobelhorst, Het Brinkdorp, is inmiddels af en de huizen zijn alweer even bewoond. Ook de openbare inrichting krijgt hier steeds meer vorm en er verschijnen de eerste bruggen. Hoog tijd om dit mooi in beeld te brengen. Ook in De Vallei – de tweede dorpskern van Nobelhorst – wordt inmiddels hard gebouwd. Dit is een lagergelegen, prachtig waterrijk gebied met verschillende buurtjes. En ook hier wonen de eerste bewoners al!

In de nieuwe Dorpskrant vertellen we je alles over Het Marktdorp, het volgende deel van Nobelhorst dat in verkoop gaat. Ook hier is het straks heerlijk dorps wonen. Door de vele ruimte voor het groen en het water woon je hier altijd dichtbij de natuur. Het Marktdorp kent drie verschillende woongebieden: Het Dorpshart, De Eilanden en Aan het Bos.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Nobelhorst? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Volg ons op Facebook en instagram voor mooie foto’s uit ons dorp.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl