Wil jij toekomstbestendig wonen?

Duurzaamheid en het thema ‘je beste thuis ooit’ staan centraal bij wonen in Groen Nobelhorst. Zo is er bij de ontwikkeling nadrukkelijk gekozen voor milieuvriendelijke en duurzame bouwmaterialen wat bewoners terugzien in een lage energierekening. Groen Nobelhorst is daarmee als bouwproject een weerspiegeling van diepe betrokkenheid bij milieubehoud.

Verminderde CO2-uitstoot
Een voorbeeld van deze duurzame benadering, zijn bijvoorbeeld de Pirrouet® CO2-negatieve gevelstenen die gebruikt worden in Groen Nobelhorst. In tegenstelling tot traditionele bakmethoden, zijn deze CO2-negatieve gevelstenen uitgehard op een wijze die leidt tot aanzienlijk verminderde CO2-uitstoot. Deze stenen worden niet op de traditionele manier gebakken, maar uitgehard. Dit zorgt voor aanzienlijk lagere CO2-emissies. Bovendien hebben deze stenen de unieke capaciteit om CO2 te absorberen, wat bijdraagt aan een verdere reductie van de ecologische voetafdruk en de duurzaamheid van Groen Nobelhorst bevordert.

Groendaken voor verkoeling en afwatering
Verder is het toepassen van groene daken, beplant met diverse soorten sedum, een essentiële duurzaamheidsstrategie binnen de moderne architectuur. De groendaken van Groen Nobelhorst bieden daarmee verkoeling op warme dagen en spelen een cruciale rol in het beheer van regenwater.

Wil je toekomstbestendig wonen in Groen Nobelhorst?
Neem contact op met Sense Makelaardij via 020 471 19 04 of per e-mail naar info@sensevastgoed.nl.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl