De bouw van fase 2 Aan het Bos gestart!

Goed nieuws! De kopers van de 52 huizen in fase 1 hebben inmiddels allemaal de sleutel van hun nieuwe huis in ontvangst mogen nemen. Ondertussen is Dura Vermeer ook gestart met de bouw van de 20 huizen van fase 2 Aan het Bos. De graafwerkzaamheden zijn afgerond en de heiwerkzaamhedenzijn gestart. De eerste huizen worden in het voorjaar van 2024 al opgeleverd!

Wil jij in 2024 ook wonen in een gloednieuw huis? Er zijn nog twee huizen type Hert beschikbaar (bouwnummers 68 en 69). De woningen hebben een oppervlakte van maar liefst 166 m2. Hier woon je aan de 40-45 meter brede laan van Nobelhorst. Zo zit er altijd 10 meter tussen jouw voordeur en de weg. Het huis is maar liefst 9,4 meter lang (binnenmaat) en heeft 5 slaapkamers én 2 badkamers. De huizen zijn in de basis al uitgerust met een luxe SieMatic keuken met een granieten werkblad en luxe Siemens apparatuur, zoals een combi-oven, koelkast met vriezer, vaatwasser en een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit.

Interesse of wil je meer weten over een van deze huizen? Neem contact op met buurtmakelaars Madeleen of Elske via (06) 51 82 10 38 of buurtmakelaar@nobelhorst.nl

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl