Fase 2 Groen Nobelhorst 31 mei in verkoop

Op woensdag 31 mei start de verkoop van de tweede fase van Groen Nobelhorst in Het Marktdorp! Deze fase bestaat uit 12 unieke half vrijstaande huizen met de namen Waterzicht, Bosvrienden en Bosvilla’s, voorzien van een eigen tuin op het noordoosten of zuidwesten en een eigen berging. Enkele huizen hebben zelfs een eigen veranda aan het water. De woningen zijn energiezuinig en worden voorzien van slimme energiebeheersystemen. Bovendien zijn de natuurinclusieve ontwerpen goed voor een gezonde leefomgeving.

Met een woonoppervlakte tot circa 169m2 zijn deze prachtige huizen ideaal voor gezinnen en doorstromers op de woningmarkt. Groen Nobelhorst biedt niet alleen een plek om te wonen, maar ook om elkaar te ontmoeten en een hechte gemeenschap op te bouwen. Hier heerst het échte dorpsgevoel waarin iedereen zich thuis voelt.

Procedure en voorwaarden
Vanaf woensdag 31 mei om 16:00 uur start de verkoop van de tweede fase van project Groen Nobelhorst en kun je je inschrijven via de projectwebsite. Je kunt vanaf dat moment ook jouw bouwnummervoorkeuren doorgeven. De huizen variëren in prijs van €690.000 tot en met €765.000,-. De toewijzing van de huizen vindt plaats op 14 juni. Wil je op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je dan alvast in via de projectwebsite: www.groennobelhorst.nl.

Jouw financiële bestedingsruimte
Als potentiële huizenkoper wil je er zeker van zijn dat je het huis van jouw dromen zonder financiële zorgen kunt kopen. Daarom is het belangrijk om tijdig een financiële check te laten uitvoeren door een financieel adviseur. Gelukkig kun je terecht bij onafhankelijk financieel buurtadviseur Patrick, die je kan adviseren over de mogelijkheden en voordelen en een financiële haalbaarheidstoets kan uitvoeren. Zo krijg je meer inzicht in jouw financiële bestedingsruimte en kun je gerichter zoeken naar jouw droomhuis. Maak dus snel een afspraak en zorg dat jouw droomhuis werkelijkheid wordt! Patrick@nobelhorst.nl of (06) 27 28 74 25.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl