29 maart in verkoop: Fase 1 Groen Nobelhorst

Binnen Het Marktdorp, het nieuwste deelgebied van Nobelhorst, worden – verspreid over de drie buurten Het Dorpshart, De Eilanden en Aan het Bos – 60 duurzame huizen gebouwd, onder bijzondere, natuurinclusieve architectuur. Dit project heet Groen Nobelhorst. De eerste fase van Groen Nobelhorst van Heutink Groep gaat woensdag 29 maart in verkoop en bestaat uit 29 rijhuizen met een woonoppervlakte tot circa 150m2.

Tuinen
De huizen zijn verdeeld over 11 huizen onder de naam Boshoek en 18 huizen onder de naam het Boskasteel, met -naast privétuinen- ook een prachtige collectieve binnentuin. Ideaal voor gezinnen en kleinere huishoudens.

Groen
Ervaar de verbinding met de natuur én elkaar in de groene huizen van Groen Nobelhorst. De duurzame materialen, begroeide gevels en groene daken trekken nuttige insecten aan, reguleren de temperatuur en houden regenwater vast. Het regenwater wordt vertraagd afgevoerd en opgevangen in de regentonnen. Nestkasten voor vogels en vleermuizen zorgen voor extra biodiversiteit en dragen bij aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je alvast in via de projectwebsite www.groennobelhorst.nl. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Nobelhorst? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media!

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl