Update Groen Nobelhorst beschikbaarheid en aanpassingen

In juni ging de tweede fase van Groen Nobelhorst in verkoop met twaalf half vrijstaande huizen. Deze huizen met een woonoppervlakte tot circa 169m2 zijn verdeeld over Waterzicht, de Bosvrienden en de Bosvilla’s. De inschrijfperiode is inmiddels gesloten en een aantal huizen zijn gereserveerd. Maar er is goed nieuws voor degenen die net te laat waren met inschrijven: er zijn nog enkele duurzame en energieneutrale huizen beschikbaar! Zowel in fase 1 als in fase 2.

Fase 1
Fase 1 van Groen Nobelhorst bestaat uit 29 rijhuizen met de namen de Boshoek en het Boskasteel. De ruim opgezette energieneutrale huizen hebben een gebruiksoppervlakte tussen de circa 100m2 en 183m2 en zijn ideaal voor gezinnen. Ook kleinere huishoudens kunnen hier heerlijk wonen. In de ontwerpen is rekening gehouden met natuur en klimaat om bij te dragen aan de biodiversiteit en om een gezonde leefomgeving te bevorderen.

Update Boskasteel
Verder is er ook een update met betrekking tot het Boskasteel van fase 1. De belangrijkste verandering heeft te maken met de gedeelde tuin. Hoewel de conceptuele opzet van de gedeelde tuin hetzelfde blijft – de bewoners van de 18 huizen hebben gezamenlijk eigendom en gebruik van de tuin – is de tuin iets kleiner geworden ten opzichte van het oorspronkelijke ontwerp. Deze aanpassing heeft ervoor gezorgd dat een aantal huizen een diepere privétuin krijgt. Deze nieuwe situatie creëert een bijzondere dynamiek waarbij bewoners kunnen genieten van een unieke combinatie van gemeenschappelijk groen en persoonlijke ruimte.

Daarnaast zijn ook de prijzen van het Boskasteel aangepast. Alle informatie hierover is te vinden op de projectwebsite van Groen Nobelhorst.

Fase 2
Of je nu kiest voor de charmante Waterzicht huizen, de gezellige Bosvrienden huizen of de luxueuze Bosvilla’s, je zult zeker genieten van de exclusieve eigenschappen en de energiezuinige aspecten van deze huizen. Met hun moderne ontwerp en aandacht voor duurzaamheid vormen ze de perfecte plek om thuis te komen. Elk type heeft zijn eigen unieke kenmerken, zoals een dakkapel en/of vlonder aan het water, groene gevels en een prachtige ligging. Bovendien is er de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. De huizen zijn allemaal energieneutraal, duurzaam, comfortabel en natuurinclusief.

Heb je vragen of wil je meer weten over de beschikbare huizen en het project? Op zaterdag 1 juli organiseren wij een inspirerende markt van 14:00-16:00 uur bij de bouwkeet van Dura Vermeer in Nobelhorst. We verwelkomen je graag! Wil je direct meer info? Neem een kijkje op de website www.groennobelhorst.nl

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl