Inschrijving Het Dorpshart fase 2 sluit maandag 29 april

In Het Dorpshart fase 2 in Nobelhorst Almere biedt ontwikkelaar Dura Vermeer  25 complete huizen aan. Het aanbod bestaat uit rijhuizen en twee-onder-een-kappers in woonoppervlaktes variërend van 125 tot 160 m2 en vanaf € 495.000,- V.O.N. De verkoop is in volle gang en inschrijven kan nog tot maandag 29 april – 12:00 uur.

Unieke ligging rondom groen
In Het Dorpshart woon je dichtbij of rondom het marktplein: dé gezellige ontmoetingsplek van Het Dorpshart. In de luwte van de vele bomen is het op een zomerse dag heerlijk vertoeven op het groene marktplein. Door het hele buurtje loopt een netwerk van fiets- en wandelpaden en zijn er veel speelplekken.

Compleet, luxe én duurzaam
De huizen zijn compleet afgewerkt en voorzien van luxe keuken met o.a. Siemens apparatuur, een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging én een Quooker! Bovendien zijn alle huizen uitstekend geïsoleerd en voorzien van een lucht-water-warmtepomp wat ervoor zorgt  dat je energierekening, bij normaal verbruik, aanzienlijk lager is. Alle installaties en zonnepanelen zijn bovendien al inbegrepen in de V.O.N. prijs.

Bekijk het aanbod en schrijf je in!
Dit nieuwste aanbod is te bekijken via de website. Je kunt alle huizen met plattegronden en V.O.N.- bandbreedtes hier online bekijken en je direct inschrijven. Dit kan nog tot maandag 29 april – 12:00 uur. Zondag 28 april tussen 10:30 en 13:30 uur is Jolly in de Informatieschuur aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Verkoopbrochure Dorpshart Fase 2
Maak kennis met Het Dorpshart fase 2 en bekijk uitgebreid alle plattegronden, kenmerken én extra opties per bouwnummer.
Het Dorpshart Fase 2 verkoopbrochure

Vragen?
Neem dan gerust contact op met buurtmakelaars Madeleen en Elske via buurtmakelaar@nobelhorst.nl of 06-51821038. Een kijkje nemen op de projectwebsite kan natuurlijk ook www.buurtmakelaarnobelhorst.nl

 

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl