Te koop, laatste huis type Oehoe, oplevering dit jaar nog!

Ken je deze mooie tweekapper al? Deze is te koop! De bouw van huis type Oehoe 26 is al ver gevorderd. De oplevering is namelijk nog dit jaar!

Grote tweekapper
Oehoe 26 is met 170 m2 de grootste tweekapper in buurtje Aan het Bos. Het huis heeft een grote, zonnige, volledig afgewerkte tuin en aan de voorzijde een sfeervolle veranda met klimhortensia en prachtig uitzicht op de bosbeek. Hier kun je op zomerse avonden heerlijk ontspannen met een boek. De hoge verticale raampartijen zorgen voor extra veel lichtinval in je huis. Aan de tuinzijde ligt de ruime woonkeuken. Parkeren doe je op je eigen, extra brede oprit van ruim 4,5 meter.

Compleet huis met luxe keuken en riante badkamer
Oehoe 26 is een compleet koophuis. De Siematic keuken is uitgerust met een granieten werkblad en luxe Siemens apparatuur, zoals een combi-oven, koelkast met vriezer, vaatwasser en een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ruim Villeroy & Boch badkamermeubel, spiegel met verlichting en elektrische radiator. Ook is Oehoe 26 voorzien van de beste isolatie, een lucht-water warmtepomp, een warmte terugwin systeem, zonnepanelen en op alle verdiepingen vloerverwarming. De vloerverwarming is per kamer te regelen. Zo is je huis duurzaam en ben jij helemaal klaar voor de toekomst!

Instapklaar
In Oehoe 26 kan je direct wonen. De kavel is voorzien van bestrating en gras. Zo vind je in de tuin al een ruim terras, gras en een erfafscheiding. De wanden zijn voorzien van glad behang met wit sauswerk en op alle verdiepingen wordt een moderne pvc-vloer gelegd voor oplevering.

Hieronder alle kenmerken van type Oehoe nog op een rijtje:
Woonoppervlakte: 170 m²
Kaveloppervlakte: 249 m²
Prijs: €765.000,-
Parkeerplaats: op eigen terrein
Aantal slaapkamers: 3
Tuinligging: zuidoosten

Bovenop de VON-prijs zijn een aantal meerkwerkopties meegenomen ter waarde van € 3.430,-. Het gekozen meerwerk en de toelichting hierbij kun je opvragen bij Buurtmakelaars.

Meer weten over huis type Oehoe of interesse?
Meld je hier aan voor het project en neem contact op met buurtmakelaars Madeleen en Elske via buurtmakelaar@nobelhorst.nl of bel naar 06 51821038.

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Heb je vragen? Neem contact op met Jolly, bel 06-52 78 62 04 of mail naar jolly@nobelhorst.nl